Release datum van de Air Jordan 1 High OG - Bred Patent (555088-063)

Air Jordan 1 High OG – Bred Patent (555088-063)

Zoals het er nu naar uit ziet, dropt de Air Jordan 1 High OG – Bred Patent in oktober 2021. Deze old school colorway zal uitkomen in een glanzende Patent Leather uitvoering. In dit artikel hebben we de eerste ‘mockup’ afbeeldingen en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

De BRED colorway is altijd al een iconische colorway geweest. Voor het eerst zichtbaar in 1985 op de ‘verbannen’ colorway op de voorganger van de Air Jordan 1, de Air Ship Pro. Daarna is de BRED de colorway geweest op verschillende Jordan releases en niet alleen op de Air Jordan 1.

Het ziet er naar uit dat we ons op kunnen maken voor een nieuwe retro release van deze colorway. Echter zal er dit keer gebruik worden worden gemaakt van Patent Leather, wat de sneaker een glanzend uiterlijk geeft. Dit wordt een ‘love it or hate it‘ schoen.

Update Artikel: Veel on feet beeldmateriaal

Air Jordan 1 High OG – Bred Patent

Er zijn nog geen officiële foto’s beschikbaar van deze sneaker en we moeten het doen met een mockup gemaakt door ZsneakerHeadz. Onze beschrijving zal dus ook aan de hand van onderstaande afbeelding(en) zijn.

De Air Jordan 1 High OG – Bred Patent is opgebouwd vanaf een rode (Varsity Red) ousole, met daarop een witte midsole. De upper is opgebouwd met zwart leer op de quarter panel en rondom de enkel en de hak en toebox zijn van rood leer. De mudguard en aansluitende overlay panel zijn weer van zwart leer, terwijl de overlay panel bij de enkel van rood leer is. Alle leren elementen zijn gemaakt van ‘Patent Leather’. Dit geeft deze retro colorway een nieuwe look.


Air Jordan 1 High OG – Bred Patent
Zoals het er nu naar uitziet, gaat de Air Jordan 1 Bred op 23 oktober droppen. De sneaker is nog niet ingeladen. Door de SNKRS App en de website van Nike in de gaten te houden, mis je nooit meer een drop. Via onderstaande link zie je alle ‘upcoming sneakers’.


Naam: Bred
Color: Black/White-Varsity Red
Release: 23 oktober 2021 📆
Prijs: €170
Product nr: 555088-063

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Gold Laser' (DQ0659-700)

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Gold Laser’ (DQ0659-700)

In dit kalenderjaar kunnen we ons nog opmaken voor de Air Jordan 1 Zoom CMFT …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *