Release datum van de Air Jordan 1 High OG - Hand Crafted (DH3097-001)

Air Jordan 1 High OG – Hand Crafted (DH3097-001)

Een paar dagen geleden werd de zomer lineup voor Jordan bekend gemaakt, maar inmiddels druipen de eerste beelden/geruchten voor de ‘Holiday Collection’ naar buiten. Vlak voor de feestdagen kunnen we ons opmaken voor de Air jordan 1 High OG – Hand Crafted. In dit artikel bespreken we de mockup van @zSneakerHeadz en hebben we de eerste release informatie.

Normaal lekken eerst de foto’s van een upcoming sneaker uit, voordat er een release datum naar buiten komt. Bij de Air Jordan 1 – Hand Crafted lijkt dit andersom te zijn. Volgens het account van @zSneakerheadz zal deze bijzondere colorway op 17 december uitkomen. Wat ons betreft wat voorbarig, maar dit account heeft het wel vaker correct.

Tot die tijd kunnen we ook uitkijken naar andere Air Jordan 1 modellen. Zo kunnen we de ‘Court Purples‘ en ‘Light Fusion Red‘ verwachten. En is de ‘University Blue‘ en de ‘Trophy Room‘ een van de populairste releases tot nu toe.

Artikel: Air Jordan 1 Retro High OG – Hyper Royal (555088-402)
Artikel: Air Jordan 1 High OG WMNS – Court Purple (CD0461-151)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – Light Fusion Red (555088-603)

Air Jordan 1 High OG – Hand Crafted

Ondanks dat deze sneaker veel verschillende kleuren heeft, oogt deze colorway chique en rustig. Dit wordt onder andere veroorzaakt door de ‘pinstripe’ rondom de enkel. Wat vooral opvalt is de tweekleurige Eyestay. Het onderste deel is lichtbruin (Archaeo Brown) en halverwege veranderd de kleur naar donker bruin (Dark Chocolate). Ook de veters veranderd van kleur. Onderaan zijn de veters zwart en bovenaan wordt de veter rood.

De sneaker is verder opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte/sail midsole. De upper van de sneaker wordt pas interessant met een ‘quater panel’ die verdeeld wordt in twee kleuren. Het voorste deel is ook wit/sail, wat ook te zien is op de toebox. De quaterpanel wordt halverwege de Swoosh verdeeld in een nieuwe kleur, want de achterkant is lila.

De overlay panel op de hak en de mudguard rondom de toebox is groen. Tot slot is de overlay panel, die achter de toebox loopt en doorloopt in de Eyestay, paars van kleur.


Air Jordan 1 High OG – Hand Crafted
Het lijkt erop dat deze Air Jordan 1 vlak voor de kerst uit gaat komen. Door de SNKRS App en de website van Nike in de gaten te houden, mis je nooit meer een drop. Via onderstaande link zie je alle ‘upcoming sneakers’.


Naam: Hand Crafted
Color: Black/Archaeo Brown-Dark Chocolate
Release: 19 december 2021 📆
Prijs: €170 (waarschijnlijk)
Product nr: DH3097-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Low - 'SNKRS Day' (DN6998-700)

Air Jordan 1 Low – ‘SNKRS Day’ (DN6998-700)

Drie weken geleden doken de eerste beelden op van de Air Jordan 1 Low – …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *