Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’ (CZ1929-200)

Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’ (CZ1929-200)

Er is een tweede ‘Polka Dot‘ opgedoken. Naast de ‘Summit White‘ variant, gaat er ook een Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’ droppen. Er zijn officiële Nike foto’s opgedoken van deze lichte colorway. In dit artikel bekijken we deze foto’s van dichtbij en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

Deze colorway is bijzonder en nog mysterieus. Op de tong wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde ‘Venn Diagram’ Dit is een diagram waarbij meerdere cirkels, in dit geval drie, samenkomen. ‘Een samenstelling van logische relaties’. Het is de vraag welke drie samenstellingen Nike hier op doelt. Gaat het om de drie tinten Sail, Pale Ivory en Desert Sand of is er meer aan de hand met deze colorway? Wanneer we meer weten, zullen we het zeker melden.

Artikel: Nike Air Max 90 – Summit White ‘Polka Dot’ (CZ1929-100)

Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’

De naam Shimmer ‘Polka Dot’ is nog niet officieel bevestigd door Nike, maar wij vonden het wel bijpassen voor deze colorway. Het zou zomaar kunnen dat er wordt gekozen voor ‘Venn Diagram’ als naam.

De Air Max 90 – ‘Polka Dot’ is opgebouwd vanaf een licht doorschijnende melkwitte outsole. De midsole is creme roze (Desert Sand), wat ook terugkomt op boven de toebox op de ‘tongue attachment’. De upper is opgebouwd met gebroken wit / Sail kleurig mesh, waarover grijze panelen zitten. Op de mudguard, toebox en rondom de enkel zitten grijze stippen (Polka Dots).
Op de tong staat het Nike logo over een Venn Diagram.


Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’
Op het moment van schrijven is er nog weinig release informatie over de Nike Air Max 90 – Shimmer ‘Polka Dot’. Via onderstaande link is het mogelijk om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Zo mis je geen enkele release.


Naam: Shimmer ‘Polka Dot’ (onze gok)
Color: Shimmer/Sail-Desert Sand-Pale Ivory
Release: 2021 📆
Prijs: €140
Product nr: CZ1929-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

release datum van de Adidas Yeezy QNTM - Flash Orange (GW5314)

Adidas Yeezy QNTM – Flash Orange (GW5314)

Naast de Boost 380 – Alien Blue, hebben we ook meer informatie over de adidas …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *