release datum van de Nike Dunk Low PRM Animal Pack - Beach (DH7913-200)

Nike Dunk Low PRM Animal Pack – Beach (DH7913-200)

Het gerucht, dat er een ‘Animal Pack’ uit zou gaan komen, gonsde al een tijdje. Maar nu heeft Nike de officiële foto’s van de Nike Dunk Low PRM – Beach uitgebracht. Een van de sneakers die bij het Animal Pack hoort. In dit artikel bekijken we deze sneaker van dichtbij en zetten we alle release informatie op een rijtje.

Het is niet de eerste Animal Pack dat Nike uit gaat brengen. Zo is de ‘animal’ colorway op de Air Max 1 misschien wel de meest bekende. Dit keer gaat het ‘Anima Pack’ uit twee sneakers bestaan. Er komt een lichte (Beach) en een donkere (Black) colorway. Voor deze laatstgenoemde zijn nog geen officiële foto’s uitgekomen.

Nike Dunk Low PRM Animal Pack – Beach

De naam ‘Beach‘ is nog niet bevestigd als officiële naam voor deze sneaker. Echter zie je vaak dat ze de eerste kleur uit de kleurcode gebruiken.

Deze Nike Dunk Low is opgebouwd vanaf een donkerbruine (Baroque Brown) outsole, met daarop een witte midsole. De upper is van heel zacht ogend leer in de ‘Sail’ kleur. De overlay panels zijn van ruw suède, waarop een dierenmotief staat gedrukt. De tinten van deze dierenprint steken niet heel fel tegen elkaar af, waardoor de sneaker niet te druk wordt.


Nike Dunk Low PRM Animal Pack – Beach
Het lijkt erop dat deze sneaker al snel zal gaan releasen. De datum lijkt nu op 29 april te staan. Vlak voor de release, worden sneakers meestal ingeladen in de SNKRS App van Nike en op hun website. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Naam: Beach
Color: Beach/Baroque Brown-Canvas-Sail
Release: 29 april 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DH7913-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

release datum van de Adidas Yeezy QNTM - Flash Orange (GW5314)

Adidas Yeezy QNTM – Flash Orange (GW5314)

Naast de Boost 380 – Alien Blue, hebben we ook meer informatie over de adidas …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *