release datum van de Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris (DD1875-500)

Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris (DD1875-500)

Eind januari deelden wij de eerste beelden van de Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris. Inmiddels zijn de officiële foto’s van deze colorway naar buiten gekomen. Aangezien de release al bijna voor de deur staat, is het tijd om deze foto’s eens goed te bekijken. In dit artikel alle release informatie voor de Vaporwaffle – Dark Iris.

Nike en Sacai slaan regelmatig de handen ineen voor een toffe, en meestal succesvolle, samenwerking. Zo ook met de upcoming Vaporwaffles. Naast de ‘Dark Iris’ colorway, gaan er nog drie andere colorways droppen. Over de ‘Sesame‘ schreven we al eerder een artikel, maar we kunnen ook een zwarte en witte/Sail variant verwachten.

Artikel: Sacai x Nike VaporWaffle – Sesame (DD1875)
Artikel: Sacai x Nike VaporWaffle – Sail (DD1875)

Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris

Deze Saca x Nike VaporWaffle – ‘Dark Iris’ is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een lichte midsole met de kleur wit en sail. De buitenste twee delen zijn wit en de midsole bij de hak is ‘Sail’. Bij dit model zit er dus een dubbele midsole op. Deze steekt bij de hak omhoog en loopt door met de outsole. Het woord ‘dubbel’ is echt iets wat bij de Sacai’s hoort. Zo zit er ook een dubbele Swoosh op en twee kleuren veters.

De upper heeft een paarse kleur, met donkerpaarse panelen. Rondom de neus is de mudguard van zacht suède en op de hak van glad leer.


Sacai x Nike VaporWaffle – Dark Iris
Als het goed is gaat deze sneaker op 29 april droppen. Vlak voor de release, worden sneakers meestal ingeladen in de SNKRS App van Nike en op hun website. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.

Update: Deze sneaker is inmiddels ingeladen bij Nike. Check onderstaande link om deze sneaker te bemachtigen.


Naam: Dark Iris
Color: Dark Iris/Campfire Orange-White
Release: 29 april 2021 📆
Prijs: €180
Product nr: DD1875-500

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Royal Reimagined' (DZ5485-042) Sneaker Kalender

Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’

Begin november dropt deze Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’. Een heerlijke colorway …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *