release datum van de adidas Yeezy 500 - Enflame (GZ5541)

adidas Yeezy 500 – Enflame (GZ5541)

Op 8 mei zal de adidas Yeezy 500 – Enflame droppen via de Confirmed App van adidas. In dit artikel hebben we alle informatie over deze upcoming sneaker op een rij gezet. Je leest de laatste release info en we hebben de originele foto’s gecombineerd met mooie detail shots.

We moeten terug naar 2019 voor de laatste ‘normale’ (lage) uitvoering van de adidas Yeezy 500. In 2020 dropte er alleen een hoge variant met de adidas Yeezy 500 High Tyrian.

Een paar maanden geleden had adidas de release van de Confirmed App. Hiermee zijn ze eenzelfde weg ingeslagen als Nike met de SNKRS App. Eindelijk een app, waarmee je een makkelijk overzicht krijgt van de upcoming releases en waarmee je jezelf kunt inschrijven voor raffles.

adidas Yeezy 500 – Enflame

De kleuren op deze Yeezy 500 zijn opvallend. Afgezien van wat zacht roze hadden de Yeezy 500 colorways weinig kleur. Met de oranje en blauwe tinten is dat bij de ‘Enflame’ wel anders.

De sneaker is opgebouwd met een oranje outsole, met daarop een combinatie van bruine mesh en beige suรจde. Over de sneaker lopen ook blauwe lijnen en de schoen wordt afgemaakt met eye stays met een paarsachtige kleur. De binnenkant van de schoen is donker bruin.


adidas Yeezy 500 – Enflame
De adidas Yeezy 500 – Enflame zal op 8 mei droppen via de Confirmed App van adidas. Deze sneaker is inmiddels ingeladen en je kunt je al voor de raffle inschrijven. Via onderstaande link ga je direct naar de betreffende sneaker.


Naam: Enflame
Color: Enflame/Enflame-Enflame
Release: 08 mei 2021 ๐Ÿ“†
Prijs: โ‚ฌ200
Product nr: GZ5541

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *