adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Beluga Reflective'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’

Vandaag bestaat ‘Yeezy Maffia’ vijf jaar en komen ze met het bericht dat de ‘Beluga’ terug zal keren. Rond de feestdagen 2021 zal de Yeezy Boost 350 V2 – Beluga Reflective droppen. Een van de meest populaire colorways op de Boost 350 V2 zal opnieuw gaan uitkomen. In dit artikel hebben we de eerste beelden en informatie op een rij gezet.

Het gerucht dat de Beluga opnieuw uitgebracht gaat worden is op zich geen vreemd bericht. Dit jaar is adidas van plan om meerdere Yeezy’s een restock te geven. Zo zullen de Waverunners in augustus terugkeren en is er ook een 350 V2 colorway aangekondigd die verkleurt onder UV licht.

Artikel: adidas Yeezy Boost 350 V2 – UV Light (GY3438)

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’

De colorway van de Beluga is nagenoeg gelijk aan die van de release uit 2016. Echter heeft deze een reflecterende upper.

Net zoals alle 350 V2s is de ‘Beluga Reflective‘ opgebouwd vanaf een boost sole. Deze loopt onder de volledige sneaker en geeft dit model een comfortabele demping. De sneaker heeft een grijze primeknit upper. Deze Yeezy Boost 350 V2 heeft geen Pull Tab.

Op de zijkant van de sneaker is een rode streep waarin de tekst ‘SPLY 350‘ staat. Deze iconische tekst staat niet op alle colorways van de 350 V2 en maakt deze schoen bijzonder.


adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Beluga Reflective’
Op het moment van schrijven is er nog geen exacte datum voor de ‘Beluga Reflective’. Volgens de geruchten gaat dit rond de feestdagen gebeuren. De kans is groot dat dit gaat gebeuren op de ‘Confirmed App’ en website van adidas. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen via de Confirmed App.


Naam: Beluga Reflective
Color: ??
Release: feestdagen 2021 📆
Prijs: €220
Product nr: ??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low Premium (WMNS) - 'Bacon' (FB7910-600) Sneaker Kalender

Preview: Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Dunk Low Premium (WMNS) – ‘Bacon’ (FB7910-600). Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *