release datum van de Ambush x Nike Dunk High - Deep Royal Blue (CU7544-400)

Ambush x Nike Dunk High – Deep Royal Blue (CU7544-400)

Een paar maanden na de release van de ‘Cosmic Fuchsia‘ kunnen we ons opmaken voor een blauw met witte variant. Deze zomer zal de Ambush x Nike Dunk High – Deep Royal Blue droppen. In dit artikel hebben we alle release informatie verzameld en hebben we alle officiële foto’s op een rij gezet.

In 2020 kwamen Ambush en Nike met een zwart met witte colorway op de Dunk High. Mede door de collab en de bijzondere Swoosh, was deze sneaker succesvol en werd al snel opgevolgd door een roze variant. Binnen één jaar van de eerste release, kunnen we ons dus opmaken voor de derde colorway, de ‘Deep Royal Blue‘.

Artikel: Ambush x Nike Dunk High – Cosmic Fuchsia (CU7544-600)

Ambush x Nike Dunk High – Deep Royal Blue

Op bovenstaande foto’s is te zien dat de Ambush x Nike Dunk High – Deep Royal Blue in de zwarte Nike box komt (met schuiflade). Op de insole staat de naam ‘Ambush’ in combinatie met de Swoosh. Hetzelfde is te zien op de tongpatch.

De sneaker is opgebouwd vanaf een blauwe (Deep Royal Blue) outsole, met daarop een (gebroken) witte midsole. De upper van deze Dunk High is gemaakt van wit leer. De overlay panels zijn in dezelfde kleur blauw als de outsole. De Swoosh en de veters zijn zwart,

Het bijzondere aan deze Dunk High is de Swoosh die aan de achterzijde uitsteekt. Ook de overlay panel op de hak steekt naar achteren uit. Op de hak is de naam ‘Ambush’ verwerkt.


Ambush x Nike Dunk High – Deep Royal Blue
Voor deze Ambush Deep Royal Blue is, op het moment van schrijven, nog geen release datum. Wanneer dit gaat gebeuren, dan kan dit zowel op de Nike app / website zijn als op de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht van de upcoming sneakers van Nike.

Update: Deze sneaker is ingeladen op SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de Ambush Dunk High.


Naam: Deep Royal Blue
Color: Deep Royal Blue/White-Pale Ivory-Black
Release: 18 mei 2021 📆
Prijs: €180
Product nr: CU7544-400

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 (Ugly Duckling) - 'Honeydew' (DZ0482-001)

Nike Air Max 1 (Ugly Duckling) – ‘Honeydew’ (DZ0482-001)

In een eerder artikel hebben we al kennis gemaakt met de Nike Air Max 1 …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *