release datum van de Fragment x Nike Dunk High - Beijing (DJ0382-600)

Fragment x Nike Dunk High – Beijing (DJ0382-600)

Er komt wederom een samenwerking tussen Fragment en Nike, waarbij ze de Dunk High – Beijing gaan uitbrengen. Dit zal onderdeel zijn van een city-pack en de Beijing is hiervan de eerste release. In dit artikel lees je alle release informatie en hebben we de officiรซle foto’s van Nike op een rij gezet.

Het is niet de eerste samenwerking tussen Fragment en Nike die is aangekondigd voor dit jaar (2021). Zo kijken we ook uit naar de collab met Travis Scott, waarbij een Air Jordan 1 High en Low uit zal komen. Daarnaast komt er ook nog een collab met Sacai en Nike, waarbij een Vaporwaffle moet gaan releasen.

Artikel: Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 Low (DM7866-140)
Artikel: Fragment x Sacai x Nike LDWaffle (DH2684-400)

Fragment x Nike Dunk High – Beijing

In 2010 kwam de City-Pack uit. Een drietal Nike Dunk Highs in samenwerking met Fragment. Naast de Beijing was er ook een New York en London colorway. Verwacht wordt dat deze in het najaar gaan droppen.

De Fragment x Nike Dunk High – Beijing heeft een zwarte outsole, met daarop een witte midsole. Op deze midsole staat de tekst: DJ0382: SU21-MNSBSk-376-NIKE-DUNK-HI/F/fragment design. Het is standaard voor Fragment om een soortgelijke tekst op de midsole te zetten. De upper is van paars leer, waarop zwarte lederen panels zitten. De Swoosh is ook in het zwart. Op de zijkant van de hak is het Fragment logo in het wit aangebracht.


Fragment x Nike Dunk High – Beijing
Het lijkt erop dat deze Dunk High ‘Beijing’ op 5 juni gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Update: Deze Fragment x Dunk High is ingeladen bij Nike. Via onderstaande link ga je direct naar de Beijings toe.


Naam: Beijing
Color: Wine/Black-White
Release: 5 juni 2021 ๐Ÿ“†
Prijs: โ‚ฌ150
Product nr: DJ0382-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *