Nike Air Huarache - Deep Magenta (DD1068-103)

Nike Air Huarache – Deep Magenta (DD1068-103)

De ‘Huarache’ bestaat dertig jaar en daarom zal dit jaar de Nike Air Huarache – Deep Magenta terugkeren. Deze sneaker zal binnenkort releasen en wij hebben alle informatie verzameld. Ook hebben we de officiële foto’s op een rij gezet, die wij van dichtbij gaan bekijken.

In 1991 kwam Nike met een nieuw model op de markt. Niemand anders dan Tinker Hatfield ontwierp de Huarache. Inmiddels zijn we dus dertig jaar verder en dat viert Nike met de release van verschillende retro’s, maar ook nieuwe colorways. Zo zijn de ‘Desert Oak‘ (wat een samenwerking is met Stüssy) al gereleased en staan er nog enkele colorways op het programma, waaronder de ‘triple black‘ en ook de ‘Rattan‘.

Artikel: Nike Air Huarache – Triple Black (DH4439-001)
Artikel: Nike Air Huarache (WMNS) – Rattan (DM9463-100)

Nike Air Huarache – Deep Magenta

Het model van de Huarache is zoals we deze gewend zijn en ze zijn redelijk true to OG gebleven met deze colorway.

De sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop de kenmerkende (dikke) midsole. Deze midsole is wit en heeft een heerlijke demping, waardoor de Huarache heerlijk loopt. De upper is van Neopreen wat wit is op de toebox en paars (Deep Magenta) bij de quarter panel en hak. De naam van de sneaker komt van de blauwe kleur (Aquatone) de tong, wat doorloop rondom de enkel. De mudguard rondom de toebox en de eye stay is van wit leer.


Nike Air Huarache – Deep Magenta
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Deep Magenta’ gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Deep Magenta
Color: White/Aquatone-Deep Magenta-Black
Release: 2021 📆
Prijs: €120
Product nr: DD1068-103

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *