Nike Air Max 90 - Dark Driftwood (DB0625-200)

Nike Air Max 90 – Dark Driftwood (DB0625-200)

Een bruine Air Max 90 is in de maakt, want Nike komt met de Dark Dirftwood. Een sneaker met de klassieke Air Max 90 look in bruine kleurtinten. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van Nike en plaatsen we alle release informatie. Hierdoor weet je precies hoe, waar en wanneer je deze sneaker kunt kopen.

Er is officieel nog geen naam voor deze sneaker. Aangezien deze soms te herleiden is uit de colorcode hebben wij ingezet op ‘Dark Driftwood’. Het is zeker niet de eerste Air Max 90 die dit jaar gaat releasen. Zo zijn er met de ‘Campfire Orange‘  en ‘Bacons‘ al toffe colorways uitgekomen. Maar we kijken ook nog uit naar de ‘Sigan Blue‘.

Artikel: Nike Air Max 90 ‘First Use’ – Signal Blue (DB0636-400)
Artikel: Nike Air Max 90 Campfire Pack – ‘Campfire Orange’
Artikel: DQM x Nike Air Max 90 – ‘Bacon’ (CU1816-100)

Nike Air Max 90 – Dark Driftwood

De Nike Air Max 90 – Dark Driftwood is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met enkele bruine onderdelen. Dit bruine loopt door rondom de ‘Air Unit’, die op de Sail kleurige midsole zit. De upper is ook in deze Sail kleur, met daarop verschillende bruine panels. Zo is de mudguard rondom de toebox lichtbruin (Light Chocolate) En de panel die tot ana de hak loopt is, net als de kustof onderdelen, donker bruin( Dark Driftwood).


Nike Air Max 90 – Dark Driftwood
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Dark Driftwood’ gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Dark Driftwood
Color: Dark Driftwood/Black-Sail-Light Chocolate
Release: 2021 📆
Prijs: €140
Product nr: DB0625-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *