Release datum van de Nike Air Max 90 - Fresh Air (DJ5530-100)

Nike Air Max 90 – Fresh Air (DJ5530-100)

Binnen enkele dagen komt Nike met de Air Max 90 – Fresh Air. Deze AM90 maakt onderdeel uit van de ‘Fresh Air Pack’, waarbij Nike meerdere modellen binnen hetzelfde thema releasen. In dit artikel blikken we vooruit op de Air Max 90 uit dit pack. We hebben de release informatie en de eerste foto’s op een rij gezet.

Zoals gezegd zal deze Air Max 90 niet de enige sneaker zijn die gaat releasen in de ‘Fresh Air’ pack. Inmiddels is er ook een Air VaporMax Plus en een Air Force 1 Low aangekondigd. Deze schoenen zijn gelinkt met de oranje/gele kleur en de Air Force 1 heeft, net als de Air Max 90, een zwart met wit geruite patch op de tong.

Nike Air Max 90 – Fresh Air

Bij deze Nike Air Max 90 – Fresh Air, moeten wij direct denken aan een picknick bij de ondergaande zon. De geel met oranje kleuren refereren wij aan de ondergaande zon en de veters en tongpatch aan het picknick kleed.

De sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, waar enkele stukken ook geel met oranje zijn. Op deze outsole zit een witte midsole. De upper is wit, waarbij de materialen leer en mesh gebruikt zijn. De Swoosh heeft de kleuren oranje en geel, wat in elkaar overloopt. De rand van de mudguard heeft deze zelfde oranje/gele kleur.

De veters zijn zwart wit geblokt, wat ook te zien is op de patch op de tong. Aan deze tong zit nog een extra label met daarop het woord, Fresh.


Nike Air Max 90 – Fresh Air
Als het goed is zal deze ‘Fresh’ colorway gaan droppen op 18 mei. Enkele dagen voor de release zal Nike deze sneaker inladen op hun website en in de SNKRS App. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Dan ben je sowieso niet te laat voor de release.


Naam: Fresh
Color: White/Bright Crimson-Light Voltage Yellow
Release: 18 mei 2021 ๐Ÿ“†
Prijs: โ‚ฌ120
Product nr: DJ5530-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *