Release datum van de Nike Dunk Low - Barely Green (DD1503-104)

Nike Dunk Low – Barely Green (DD1503-104)

Wanneer het allemaal door gaat, kunnen we op 21 mei de Nike Dunk Low – Barely Green verwachten. Veel Dunk Lows worden uitgesteld, maar deze lijkt vooralsnog door te gaan. Een WMNS model, die dus speciaal uit komt in vrouwenmaten. In dit artikel hebben we alle foto’s en release informatie op een rij gezet.

Aan het begin van dit jaar schreven we al over de hoeveelheid Dunks wat uitgebracht wordt door Nike. Ze lijken zich daarbij in hun vingers gesneden te hebben, want veel van deze colorways worden uitgesteld. Het is niet duidelijk of dit een marketing campange is of dat het productie proces ergens stagneert. Naast deze ‘Barely Green’ colorway, kijken we ook nog (steeds) uit naar de ‘Michigan‘ en de ‘Team Spartan Green‘ colorway.

Artikel: Nike Dunk Low – Team Green (DD1391-101)
Artikel: Nike Dunk Low – Michigan (DD1391-700)

Nike Dunk Low (WMNS) – Barely Green

Het betreft hier een WMNS uitvoering, wat betekent dat deze sneaker alleen in ‘vrouwenmaten’ te verkrijgen is. De kans is groot dat 44.5 (EU) de grootste maat is.

Deze Dunk is opgebouwd vanaf een lichtgroene (Barely Green) outsole, met daarop een upper met verschillende tinten (licht) groen. De Swoosh en het Nike logo op de tong en insole zijn lichtroze (Crimson Tint). De Sail kleurige veters maken deze sneaker af.


Nike Dunk Low (WMNS) – Barely Green
Wanneer deze Dunk Low niet wordt uitgesteld, zal deze op 21 mei droppen. Dit kan op zowel de Nike app / website zijn als op de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht van de upcoming sneakers van Nike.


Naam: Barely Green
Color: Sail/Crimson Tint-Barely Green-White
Release: 21 mei 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1503-104

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *