release datum van de Nike Dunk Low - Dusty Olive (DH5360-300) no

Nike Dunk Low – Dusty Olive (DH5360-300)

Met de Nike Dunk Low – Dusty Olive komt Nike met een nieuwe colorway op dit populaire model. In dit artikel hebben we meerdere detailfoto’s en alle release informatie op een rij gezet. Het is nog wel even afwachten of deze Dunk Low daadwerkelijk op 21 mei gaat droppen, aangezien een hoop colorways worden uitgesteld.

Bij het zien van deze Nike Dunk Low, moesten we direct aan de ‘Ugly Duckling Pack’ denken. In 2001 kwam deze pack uit en bevatte drie verschillende Dunk Lows: ‘Veneer‘, ‘Plum’ en ‘Ceramic‘. Deze sneakers hadden dezelfde colorblocking als de upcoming Dusty Olive en de upper was ook volledig van suède.

Artikel: Nike Dunk Low SP – Ceramic (DA1469-001)
Artikel: Nike Dunk Low SP – Veneer (DA1469-200)

Nike Dunk Low – Dusty Olive

Voor de colorway van de Nike Dunk Low ‘Dusty Olive’, zijn eigenlijk maar drie verschillende kleuren gebruikt. De ‘Dusty Olive’ kleur is de groene kleur die op de overlay panels terug te zien is. De ‘Pro Gold’ kleur is de geel/oranje kleur die terugkomt op de outsole, Nike branding, Swoohs en veters. Tot slot is de tong, quarter panel, toebox en een deel rondom de hak van een bruine suède gemaakt. Deze kleur wordt echter niet benoemd in de kleurcode.


Nike Dunk Low – Dusty Olive
Deze Dunk Low zal op 21 mei gaan releasen. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar de ‘upcoming sneaker’ pagina van Nike. Wanneer de Dusty Olive wordt ingeladen, dan zal deze hier verschijnen.


Naam: Dusty Orange
Color: Dusty Olive/Pro Gold
Release: 21 mei 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DH5360-300

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *