release datum van de Nike Dunk Low - University Blue (UNC) DD1391-102

Nike Dunk Low – University Blue (DD1391-102) officiële foto’s

Het jaar 2021 lijkt het jaar van de Nike Dunk Low te zijn, maar ook het jaar dat een hoop releases worden uitgesteld. Voor de Nike Dunk Low – University Blue lijkt eindelijk een datum te zijn. We mogen deze sneaker verwachten op 20 mei. In dit artikel hebben we alle officiële foto’s van Nike geplaatst en lees je alles wat je moet weten voor de release van deze schoen.

In eerder artikel schreven we al over de Dunk Low – University Blue (UNC) van Nike. Toen was er nog geen release datum bekend gemaakt, maar inmiddels lijkt deze er wel te zijn. We moeten echter we een slag om de arm houden, aangezien er al veel Dunk Low releases uitgesteld zijn. Zo zouden de ‘Michigans‘ en ‘Team Spartan Green‘ in april releasen, maar zijn deze (ook) verplaatst.

Artikel: Nike Dunk Low – University Blue (DD1391-102)
Artikel: Nike Dunk Low – Michigan (DD1391-700)
Artikel: Nike Dunk Low – Team Green (DD1391-101)

Nike Dunk Low – University Blue

Net als bij de upcoming ‘Team Green’, Laser Orange’ en de eerder uitgekomen ‘Green Glow’ heeft de University Blue‘ dezelfde kleuren indeling. De outsole is lichtblauw (University Blue) en de midsole is wit. De leren overlay panels zijn ook lichtblauw. De ‘Quater Panel’, ‘Toe Box’, tong en rond de enkel zijn van wit leer. Het Nike logo op de tong is blauw en op de hak wit.


Nike Dunk Low – University Blue
Als het goed is zal deze UNC colorway gaan droppen op 20 mei. Enkele dagen voor de release zal Nike deze sneaker inladen op hun website en in de SNKRS App. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden. Dan ben je sowieso niet te laat voor de release.

Update: Na enkele vertragingen, zal deze Dunk UNC eindelijk releasen op 4 juni. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker.


Naam: University Blue
Color: White/University Blue-White
Release: 04 juni 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1391-102

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *