release datum van de Nike Dunk Low WMNS - Laser Orange (DD1503-800)

Nike Dunk Low WMNS – Laser Orange (DD1503-800)

Op 28 mei moet de Nike Dunk Low – Laser Orange uitkomen. Een colorway speciaal voor vrouwen, aangezien het een WMNS release is. In dit artikel blikken we vooruit op de komst van deze sneaker, zetten we alle release informatie op een rij en plaatsen we alle officiële foto’s van Nike.

Hoewel we ons afvragen hoe groot de vraag naar Dunk Lows kan zijn, blijf Nike ze droppen en blijven wij ze massaal kopen. De Dunks zijn niet aan te slepen en enorm populair. Deze ‘Laser Orange’ colorway kan samen met colorways als de ‘University Blue‘, ‘Orange Pearl‘, ‘Team Green‘ en meer, in een soort van pack. Ze hebben allemaal dezelfde colorblocking waarbij de upper wit is in combinatie met één andere kleur.

Artikel: Nike Dunk Low – Team Green (DD1391-101)
Artikel: Nike Dunk Low WMNS – Orange Pearl (DD1503-102)
Artikel: Nike Dunk Low – University Blue (DD1391-102)

Nike Dunk Low WMNS – Laser Orange

De Nike Dunk Low ‘Laser Orange is een WMNS uitvoering, wat betekent dat deze sneaker alleen in ‘vrouwenmaten’ te verkrijgen is. De kans is groot dat 44.5 (EU) de grootste maat is.

Deze sneaker is opgebouwd uit twee kleuren. De midsole, tong, upper en de Nike branding is wit van kleur, terwijl de outsole, Swoosh, voering, veters en overlay panels oranje (Laser Orange) van kleur is.


Nike Dunk Low WMNS – Laser Orange
Wanneer deze Dunk Low niet wordt uitgesteld, zal deze op 28 mei droppen. Dit kan op zowel de Nike app / website zijn als op de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar het overzicht van de upcoming sneakers van Nike.


Naam: Laser Orange
Color: Laser Orange/Laser Orange-Sail
Release: 28 mei 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1503-800

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *