release datum van de Nike SB Dunk Low - What The P-Rod

Nike SB Dunk Low – What The P-Rod (CZ2239-600)

Begin maart hadden we de eerste detailfoto’s van de Nike SB Dunk Low – What The P-Rod, maar nu zijn dan ook eindelijk de officiële foto’s uitgekomen. Nike heeft gelukkig meer dan de standaard foto’s geschoten, waardoor de details van deze sneaker goed zichtbaar zijn. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de ‘What The P-Rod‘ en hebben we alle release informatie en foto’s op een rij gezet.

Paul Rodriguez is een Pro Skateboarder die al jaren gekoppeld is aan Nike SB. Hij heeft al meerdere releases op zijn naam staan en deze gaan gebundeld worden in een ‘What The’ concept. Één sneaker waarop meerdere elementen van voorgaande Nike SB Dunk colorways gecombineerd worden.
P-Rod is natuurlijk een afkorting van zijn naam, Paul Rodriguez en is op veel modellen gebruikt als onderdeel van de naam van de sneaker.

Artikel: Nike SB Dunk Low – What The P-Rod

Nike SB Dunk Low – What The P-Rod

We hebben hier te maken met een ‘mismatched’ colorway, waarbij de linker en rechterschoen compleet verschillend zijn. Zo zijn zelfs de insoles een mismatch en de veters standaard ook. Natuurlijk kun je dit naar eigen smaak aanpassen, aangezien er ook extra veters (laces) bij zitten. Enkele andere toffe elementen om te benoemen zijn:

Naast bovenstaande verwijzingen naar eerdere colorways, zitten er ook verwijzingen in naar de Mexicaanse cultuur. Deze sneaker komt naar alle waarschijnlijkheid met een special box.


Nike SB Dunk Low – What The P-Rod
De kans is groot dat de ‘What The P-Rod op 22 mei gaat droppen.. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen. Mochten we meer weten, zullen we dit artikel updaten.

Update: Deze sneaker is ingeladen bij Nike.com en SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de Dunk Low ‘P-Rod’
Update 2: De release datum lijkt te zijn verplaatst van 22 mei naar 24 mei. Houdt de SNKRS App goed in de gaten.
Update 3: De release datum lijkt te zijn verplaatst van 24 mei naar 31 mei. Houdt de SNKRS App goed in de gaten.


Naam: What The P-Rod
Color: multi color
Release: 31 mei 2021 📆
Prijs: €110,-
Product nr: CZ2239-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

5 reacties

  1. Ligt het aan mij of is deze opeens verdwenen uit de sneakers app van Nike????

  2. Edwin Roumimper

    Wanneer komt deze sneaker nu uit? What the P-Rod – CZ2239-600 van Nike? Eerst 22 mei toen 24 mei. Overal oud nieuws! Ben benieuwd. Op Ebay en Stocks te koop voor bedragen in het 10-voud van het aankoopbedrag!

    Groetjes,

    Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *