Off-White x Nike Air Force 1 Low - 'University Gold' (DD1876-700)

Off-White x Nike Air Force 1 Low – ‘University Gold’ (DD1876-700)

Het gaat er dan toch echt van komen. De Off-White x Nike Air Force 1 Low – ‘University Gold’ komt er aan. Waarschijnlijk hoeven we niet eens heel lang te wachten, aangezien deze sneaker al in juli wordt verwacht. In dit artikel hebben we een aantal on-feet en detail foto’s op een rij gezet.

Op de website public—domain.com hebben Nike en Virgil Abloh enkele hints achtergelaten, die wijzen op een release van de Off White X Air Jordan 1 – Canary Yellow. Zo kom je via deze website op: canary—yellow.com.
Naast dit model, staan er nog meer colorways in de startblokken. Zo kijken we ook uit naar de Off-White x Air Jordan 1 High OG – ‘Canary Yellow’.

Artikel: Off White x Air Jordan 1 High OG – Canary Yellow

Off-White x Nike Air Force 1 Low – ‘University Gold’

In 2019 kwam de Air Force 1 Low – University Blue uit in samenwerking met Off White. De aankomende ‘University Gold‘ wordt een soortgelijke colorway, alleen dan in de kleur geel.

De volledige sneaker is, vanaf de outsole tot aan de upper, geel van kleur. Alleen de Swoosh is zilver en heeft een zwarte zigzag stitch, wat afsteekt tegen het gele leer.

Natuurlijk zitten de kenmerkende details van een Off-White sneaker ook op deze colorway. Op de midsole staat ‘AIR’ en aan de Swoosh zit de orange label. De Zip Tie is geel van kleur en ontbreekt natuurlijk niet. Tot slot is het Off White logo te zien op de insole.


Nike SB Dunk Low – Classic Green
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘University Gold’ gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: University Gold
Color: University Gold/Metallic Silver
Release: juli 2021 📆
Prijs: €150
Product nr: DD1876-700

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *