Air Jordan 1 High OG - 'Dark Marina Blue' (555088-404)

Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’ (555088-404)

In verhouding met Dunk Lows is het rondom de Air Jordan 1 aardig rustig. Echter gaat nu het gerucht dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’ gaat releasen. Dit zal plaatsvinden in het begin van 2022. Officiële foto’s zijn er op dit moment nog niet, maar er is wel al gedetailleerde release informatie.

Op dit moment is de Air Jordan 1 High misschien wel het meest populaire sneaker model ter wereld. Alle colorways die uitkomen, zijn direct uitverkocht en voor de resell is elke AJ1 High een goede investering. De ‘Dark Marina Blue’ colorway is een nieuwe colorway, maar we kunnen ons ook opmaken voor een classic als de Bred. Deze colorway komt in september op ‘patent leather’ uit.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – Bred Patent (555088-063)

Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’

Onderstaande foto is een mock-up gemaakt door het account van zSneakerHeadz (in samenwerking met sneakerfiles). Echter kunnen we er vanuit gaan dat dit aardig in de buurt zal komen van de uiteindelijke release.

De outsole is blauw (Dark Marina Blue), met daarop een witte midsole. De upper is van zwart leer, met daarop blauwe overlay panels. Ook de Swoosh is van leer in dezelfde kleur blauw. Wanneer het materiaal van de mock-up ook overeenkomt met het uiteindelijke resultaat, dan kunnen we de kwaliteit van de Pine Greens verwachten.


Air Jordan 1 High OG – ‘Dark Marina Blue’
Als de geruchten kloppen, dan gaat deze AJ1 High – Dark Marina Blue releasen op 15 januari 2022. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Dark Marina Blue
Color: Dark Marina Blue/Black-White
Release: 15 januari 2022 📆
Prijs: €170
Product nr: 555088-404

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Zoom CMFT - 'Gold Laser' (DQ0659-700)

Air Jordan 1 Zoom CMFT – ‘Gold Laser’ (DQ0659-700)

In dit kalenderjaar kunnen we ons nog opmaken voor de Air Jordan 1 Zoom CMFT …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *