Air Jordan 1 High OG - ‘Omega Psi Phi’

Air Jordan 1 High OG – ‘Omega Psi Phi’

Naar informatie van sneakerfiles.com heeft zSneakerHeadz een mockup gemaakt voor de upcoming Air Jordan 1 High OG – ‘Omega Psi Phi’. Een paars, geel met witte colorway, die begin 2022 moet gaan releasen. In dit artikel de eerste beelden en informatie. Wat is jouw mening over deze sneaker? Laat het weten in een reactie.

In 1911 werd de Omega Psi Phi fraternity opgericht. Een ‘broederschap’ (vrij vertaald) voor ‘African Americans’. Een van de motto’s die ze nastreven is, Friendship is Essential to the Soul. De ‘Omega Psi Phi’ heeft ook meerdere bekende broeders gehad, waar o.a. Shaquille O’Neal, Steve Harvey en Michael Jordan.

Air Jordan 1 High OG ‘Omega Psi Phi’

De kleuren van de ‘Omega Psi Phi’ broederschap zijn paars (Royal Purple) en geel (Old Gold). In de mockup van zSneakerHeadz is te zien dat deze kleuren ook verwerkt zijn in de upcoming Air Jordan 1.

De outsole is geel, met daarop een witte midsole. De upper is ook wit op de quarter panel. Vervolgens zijn, de toebox en de overlay panel op de hak en rondom de enkel, geel van kleur. De mudguard, eyestay, colar en Swoosh zijn paars van kleur.


Air Jordan 1 High OG ‘Omega Psi Phi’
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Omega Psi Phi’ gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Omega Psi Phi
Color: University Gold/Purple-White
Release: 2022 📆
Prijs: €170 (waarschijnlijk)
Product nr:

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Low - 'SNKRS Day' (DN6998-700)

Air Jordan 1 Low – ‘SNKRS Day’ (DN6998-700)

Drie weken geleden doken de eerste beelden op van de Air Jordan 1 Low – …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *