Air Jordan 1 High OG - ‘Omega Psi Phi’

Air Jordan 1 High OG – ‘Omega Psi Phi’ (Brotherhood)

Naar informatie van sneakerfiles.com heeft zSneakerHeadz een mockup gemaakt voor de upcoming Air Jordan 1 High OG – ‘Omega Psi Phi’. Een paars, geel met witte colorway, die begin 2022 moet gaan releasen. In dit artikel de eerste beelden en informatie. Wat is jouw mening over deze sneaker? Laat het weten in een reactie.

Update: Air Jordan 1 High OG – ‘Brotherhood’ (555088-706)

In 1911 werd de Omega Psi Phi fraternity opgericht. Een ‘broederschap’ (vrij vertaald) voor ‘African Americans’. Een van de motto’s die ze nastreven is, Friendship is Essential to the Soul. De ‘Omega Psi Phi’ heeft ook meerdere bekende broeders gehad, waar o.a. Shaquille O’Neal, Steve Harvey en Michael Jordan.

Air Jordan 1 High OG ‘Omega Psi Phi’

De kleuren van de ‘Omega Psi Phi’ broederschap zijn paars (Royal Purple) en geel (Old Gold). In de mockup van zSneakerHeadz is te zien dat deze kleuren ook verwerkt zijn in de upcoming Air Jordan 1.

De outsole is geel, met daarop een witte midsole. De upper is ook wit op de quarter panel. Vervolgens zijn, de toebox en de overlay panel op de hak en rondom de enkel, geel van kleur. De mudguard, eyestay, colar en Swoosh zijn paars van kleur.

Het lijkt erop dat de Air Jordan 1 High OG - 'Brotherhood' op 26 februari gaat releasen. Via onderstaande link ga je naar de upcoming releases van Nike. Wanneer deze Brotherhood wordt ingeladen, zal dat hier te zien zijn.

De Winkel 'BounceWear' is de eerste winkel die deze sneaker heeft ingeladen in het systeem. Het gaan dan toch echt op 26 februari gebeuren. Ook Footlocker heeft aangekondigd dat deze Jordan 1 High op die dag te koop zal zijn.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Brotherhood'

University Gold/Light Bordeaux-White

€170

555088-706

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *