release datum van de Nike Dunk Low Animal Pack - 'Zebra' (DH7913-001)

Nike Dunk Low Animal Pack – ‘Zebra’ (DH7913-001)

Eind mei kwam de ‘Cheeta‘ uit en nu maken we ons op voor de Nike Dunk Low – ‘Zebra’. De tweede sneaker uit de Animal Pack. In dit artikel hebben we de officiële foto’s van Nike en alles wat je moet weten over de release van deze sneaker. Zet 12 juni maar vast in de agenda, want dan gaat de ‘Zebra‘ uitkomen.

Sinds de start van 2021 schrijven we het een na het andere artikel over de Nike Dunk Low. Dit jaar zijn er al veel colorways gedropt, maar zullen er nog meer gaan droppen. Naast deze aankomende ‘Zebra‘ kijken we ook uit naar de ‘Sunset Pulse‘ en bijvoorbeeld de ‘Michigan‘. Het is echter de vraag wat Nike probeert te bereiken met zoveel releases in zo’n korte tijd.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Sunset Pulse’ (DN0855-600)
Artikel: Nike Dunk Low – Michigan (DD1391-700)
Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

Nike Dunk Low Animal Pack – ‘Zebra’

Net zoals bij de ‘Cheeta‘ colorway is deze ‘Zebra’ op het oog rustig. Van een afstand lijkt het een zwarte dunk met een witte zool en Swoosh. Wanneer je de sneaker van dichtbij bekijkt, dan zie je dat er een lichte zebraprint op de mudguard en andere panels zit.

Zoals gezegd is de sneaker opgebouwd vanaf een witte out- en midsole. Daarop zit een zwart lederen upper, met grijze ruw suède panels. Op deze suède panels zit een zebra print verwerkt.


Nike Dunk Low Animal Pack – ‘Zebra’
De tweede schoen uit het Animal Pack zal op 12 juni releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen. Deze Dunk Low ‘Zebra’ zal via SNKRS App releasen.

Update: De sneaker is inmiddels ingeladen bij Nike. Via onderstaande link ga je direct naar deze Dunk Low.


Naam: Zebra
Color: Black/Pure Platinum-Canvas Sail
Release: 12 juni 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DH7913-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *