release datum van de Nike Dunk Low - 'Metallic Multi-Color' (DN0855-600)

Nike Dunk Low – ‘Sunset Pulse’ (DN0855-600)

Op 15 juni zal de Nike Dunk Low – ‘Sunset Pulse‘ releasen. Een multi-color sneaker met metallic lederen panelen. In dit artikel bekijken we de officiële foto’s van Nike en hebben we alle release informatie op een rij gezet. De ‘Sunset Pulse’ kan ook gevonden worden onder de naam, ‘Metallic Multi-Color’.

In 2021 zijn de Dunk Low releases van Nike niet te stoppen. De een na de andere colorway komt uit en ze zijn ook allemaal uitverkocht. De vraag en het aanbod is op dit moment zo hoog, dat Nike het niet aan lijkt te kunnen. Veel Dunk colorways lopen vertraging op. Zoals het er nu uit ziet, zal de drop van de Sunset Pulse wel doorgaan.

Artikel: Nike Dunk Low – Waar zijn ze mee bezig?!

Nike Dunk Low – ‘Sunset Pulse’

Wat direct opvalt bij deze Dunk Low – Sunset Pulse is het feit dat het een mismatch colorway is. De linkerschoen is anders gekleurd dan de rechterschoen. Hier moet je van houden, maar in dit geval vinden wij het een beetje overkill. 

De sneaker is opgebouwd met verschillende kleuren en materialen. Alle kleuren komen op beide schoenen terug. De linker schoen heeft een groene outsole en de rechter een hardroze. Beiden kanten hebben een witte midsole, met daarop een suède upper. Alle suède onderdelen zijn in pasteltinten, terwijl alle overlay panel een metallic kleur hebben. De zilveren Swoosh maakt deze sneaker af.


Nike Dunk Low – ‘Sunset Pulse’
Deze ‘Sunset Pulse’ zal op 10 juni 15 juni gaan releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Update: Nike heeft deze Dunk Low ingeladen als de ‘Purple Pulse’. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker toe. De releasedatum is niet 10 maar 15 juni.


Naam: Sunset Pulse (Purple Pulse)
Color: Sunset Pulse/Silver-Purple Pulse
Release: 15 juni 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DN0855-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *