Nike SB Dunk Low ACG - 'Red Plum' (BQ6817-501)

Nike SB Dunk Low ACG – ‘Red Plum’ (BQ6817-501)

Voor de ‘All Conditions Gear’ (ACG) heeft Nike weer een sneaker aangekondigd. In augustus zal de Nike SB Dunk Low – ‘Red Plum’ droppen. In dit artikel hebben we alle release informatie verzameld en hebben we ook de officiële foto’s van Nike op een rij gezet.

Zoals gezegd staat ACG voor ‘All Conditions Gear’. Een productielijn van Nike die bestemd is voor alle elementen. Het is niet de eerste keer dat Nike SB met een Dunk Low binnen deze productielijn komt. Afgelopen april kwam de ‘Celadon‘ uit.

Artikel: Nike SB Dunk Low ‘ACG’ – Celadon (BQ6817-301)

Nike SB Dunk Low ACG – ‘Red Plum’

Deze sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, waarop een witte midsole zit. Deze witte midsole is bezaaid met gekleurde spikkels. Dit is natuurlijk de knipoog naar de ‘Terra ACG’.
De upper is volledig van suède, wat de sneaker wel een bijzondere look geeft. De onderste laag is zwart, met daarop paarse (Red Plum) kleurige panelen. De Swoosh is lichtgroen (Taxi Citron) van kleur.


Nike SB Dunk Low – ‘Red Plum’
De kans is groot dat deze ‘Red Plum‘ in augustus gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Red Plum
Color: Red Plum/Black-Taxi-Citron
Release: August 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: BQ6817-501

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

adidas x Gucci Footwear collectie 2023

De samenwerking tussen Gucci en adidas is misschien wel het meest succesvolle uitstapje van het …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *