Parra x Nike SB Dunk Low 2021 (DH7695-600)

Parra x Nike SB Dunk Low 2021 (DH7695-600)

Via het Instagram account van @RepGod888 zijn mooie detailfoto’s opgedoken van de Nike SB Dunk Low – Parra 2021. In dit artikel hebben we meer dan 20 foto’s van deze nieuwe collab tussen Piet Parra en Nike SB. Ook verzamelen we alle release informatie wat tot nu toe bekend is.

Piet Parra (Pieter Janssen) is een grafisch ontwerpen uit Amsterdam. Naast teksten op gebouwen, muziekhoezen en boekenkaften, ontwerp ‘Parra’ ook sneakers. In samenwerking met Nike heeft Parra enkele iconische sneakers ontworpen, waarbij de Nike Air Max 1 – Parra (2018) misschien wel de meest bekende is. Daarnaast zijn de Air Max 1 ‘Cherrywood’ en ‘Parra Amsterdam’ de grail voor veel verzamelaars.

De laatste Parra drop was in 2019 toen de Nike SB Dunk Low – Parra en een Nike SB Blazer Low – Parra werd uitgebracht.

Parra x Nike SB Dunk Low 2021

Een rubbere gumsole met witte midsole. Daarop een wit lederen upper, waarop overlays zitten met de typische Piet Parra kleuren. Op het eerste oog druk met harde kleuren, maar als geheel toch weer rustig ogend. Op de mudguard zit nog een witte mini Swoosh.

Bron: jfgrails

Er is een foto opgedoken met daarop het gerucht dat deze sneaker een ‘tear away’ upper heeft. De gekleurde overlay panels zouden te verwijderen zijn, waardoor een roze kleur zichtbaar wordt. Of dit daadwerkelijk het geval is, of dat iemand creatief is geweest, is nog niet bevestigd.


Parra x Nike SB Dunk Low 2021
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Piet Parra’ Dunk Low gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Parra 2021 (nog niet officieel)
Color: Fire Pink/Gym Red-Mocha-White-Royal Blue-Black
Release: 2021 📆
Prijs: €???
Product nr: DH7695-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

release info: Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High (DH7683-100)

Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High (DH7683-100)

Na twee succesvolle lage Dunks, komt Nike SB wederom met een sneaker die geïnspireerd is …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *