adidas ZX 10-8 - 'Candyverse' (GX1085)

adidas ZX 10/8 – ‘Candyverse’ (GX1085)

Met de komst van de adidas ZX 10/8 – ‘Candyverse’ komt het merk met een nieuw model. De ZX modellen gaan al even mee, maar adidas blijft zich door ontwikkelen. In dit artikel bekijken we de ‘Candyverse’ van dichtbij en hebben we de foto’s en release informatie op een rij gezet.

Adidas is klaar met haar A-ZX project, waarbij alle letters van het alfabet vertaald werden naar een collab op een ZX model. Een zeer leuk concept waar een aantal leuke colorways uitgekomen zijn. Het heeft echter niet het ‘effect’ gebracht waar adidas op hoopte. Misschien is dat deze reden dat ze met de ZX 10/8 een nieuw model hebben bedacht. Hieronder een greep uit de releases van het A-ZX project.

Artikel: adidas ZX8000 – Frozen Lemonade (H68010)
Artikel: BAPE x Undefeated x Adidas ZX 8000 (FY8852)

adidas ZX 10/8 – ‘Candyverse’

De ‘Candyverse‘ is een kleurrijke sneaker, maar het is geen ‘schreeuwerige’ schoen geworden. De kleuren zijn zacht en lijken bij elkaar te passen. De sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met een witte midsole. De upper is een combinatie van ruw suède, mesh en zacht suède. Op de hak is een kunststof versteviging te zien, die ook terugkomt op de ZX 8000 modellen. De ‘Three Stripes‘ als losse stof, bevestigd aan een kunststof eyestay doet ons weer denken aan de ZX 10000 modellen. We kunnen stellen dat de ZX10/8 een mix is van beiden modellen.


adidas ZX 10/8 – ‘Candyverse’
Deze kleurrijke sneaker gaat waarschijnlijk op 21 juli droppen. De kans is groot dat dit gaat gebeuren op de ‘Confirmed App’ en website van adidas. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen via de Confirmed App.


Naam: Candyverse
Color: ??
Release: 21 juli 2021 📆
Prijs: €130
Product nr: GX1085

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *