Nike Dunk High WMNS - 'Aluminum' (DD1869-107)

Nike Dunk High WMNS – ‘Aluminum’ (DD1869-107)

Begin augustus zal er met de Nike Dunk High – ‘Aluminum’ een nieuwe colorway releasen. Wederom een sneaker met een blauw met witte kleurencombinatie. Iets wat we al vaker gezien hebben in 2021. In dit artikel hebben we de officiële foto’s op een rij gezet en verzamelen we alle release informatie over deze Dunk High ‘Aluminum’.

In 2021 hebben inmiddels al meer dan twintig Nike (SB) Dunk Highs hun release gehad en staan er ook nog een paar in de wachtrij. Het hoge broertje van de Dunk Low is nog niet zo populair als de lage variant, maar ook dit model verkoopt binnen één minuut uit. Naast de ‘Aluminum’ kunnen we o.a. ook nog de ‘Sport Specialties‘ en een hoge Dunk uit de ‘University Gold‘ verwachten.

Artikel: Nike Dunk High First Use – ‘University Gold’ (DH6758-700)
Artikel: Nike Dunk High – ‘Sports Specialties’ (DH0953-400)

Nike Dunk High WMNS – ‘Aluminum’

Over de ‘Aluminum’ colorway is niet heel veel bijzonders te vertellen. Het betreft hier het standaard Nike Dunk High model met de kleuren blauw en wit.

De sneaker is opgebouwd vanaf een lichtblauwe (Aluminum) outsole, met daarop een witte midsole. De upper is ook in het wit en volledig van leer. Alle lederen overlay panelen zijn dan weer lichtblauw van kleur. Een simpele colorway, maar soms is dat juist wel goed.

Deze sneaker is een speciale WMNS uitgave, wat pech is voor liefhebbers met grote voeten. Deze sneaker zal waarschijnlijk niet uitkomen in maten van 45 of groter.


Nike Dunk High WMNS – ‘Aluminum’
Het lijkt er op dat deze Dunk High ‘Aluminum’ op 3 augustus 25 oktober gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Aluminum
Color: White/Aluminum
Release: 25 oktober 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DD1869-107

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *