A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG (DO7097-100)

A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG (DO7097-100)

De eerste gedetailleerde beelden zijn opgedoken van de upcoming A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG. Het beloofd weer een sneaker te worden met een luxe uitstraling en gave elementen. In dit artikel nemen we de hoge Jordan eens goed onder de loep. Natuurlijk zijn we ook op zoek gegaan naar de bijbehorende release informatie.

Na de samenwerking op de Air Jordan 3 Retro A Ma Maniére is het nu tijd voor de meest populaire Jordan, de Air Jordan 1 High. De vorige samenwerking werd geroemd vanwege kwaliteit en details op de sneaker. Op onderstaande foto’s is te zien, dat A Ma Maniére en Jordan Brand hier weer voor gaan. Waarschijnlijk gaat deze sneaker onderdeel zijn van de Jordan collectie die rond de feestdagen zal gaan droppen. Zoals het er nu naar uit ziet, droppen er meerdere Air Jordan 1 Highs rond de feestdagen.

Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – Hand Crafted (DH3097-001)

A Ma Maniere x Air Jordan 1 High OG

Ook bij deze Air Jordan 1 High OG heeft A ma Maniére gekozen voor premium materialen en details. Zo is de volledige upper van suède die op verschillende manieren bewerkt is. Ook staat er achter een van de wingflaps de tekst, You have to expect things of yourself before you can do them. Deze tekst is voorzien van de handtekening van Michael Jordan. Op de insole staat, Airness by A Ma Maniere for Air Jordan.

De sneaker is opgebouwd vanaf een Burgundy rode outsole, met daarop een sailkleurige midsole. De volledige upper is gemaakt van wit suède, waarbij de variatie is gemaakt tussen ruw en glad suède. De collar, Wings logo, Swoosh, veters en patch op de tong zijn ook in de Burgundy kleur. Het leer op de collar en Swoosh is bewerkt waardoor een vlekken reliëf zichtbaar is. De veter is afgewerkt met metalen lacetips.

Als onze informatie klopt, gaat deze Air Jordan 1 High rond de feestdagen 2021 droppen. Een release voor de feestdagen. Nike heeft een ‘Upcoming sneaker overzicht’ waar je in de gaten kunt houden, wanneer deze sneaker gaat droppen. Check onderstaande link voor dit overzicht.


Update: Deze A Ma Maniere sneaker is inmiddels ingeladen in de SNKRS App. Via onderstaande link ga je direct naar de verkooppagina deze schoen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

A Ma Maniére

Sail/Burgundy Crush

€190

DO7097-100

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Chicago Reimagined' (DZ5485-612)

Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ (DZ5485-612)

De kans is groot dat de Air Jordan 1 High OG – ‘Chicago Reimagined’ de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.