Air Jordan 1 High OG - 'Atmosphere' (DD9335-641)

Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)

De eerste gedetailleerde foto’s van de Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ zijn (dankzij @RepGod888) opgedoken op Instagram. In dit artikel hebben wij natuurlijk deze foto’s, maar ook de release informatie voor deze sneaker. Zet de datum van 22 december 2021 19 januari 2022 maar vast in je agenda, want deze sneaker gaat waarschijnlijk vlak voor kerst droppen.

De Air Jordan 1 High is misschien wel de meest populaire sneaker van dit moment. In welke colorway dit sneakermodel ook uitkomt, deze sneaker raakt altijd uitverkocht. Eind van dit kalenderjaar kunnen we dus de ‘Atmosphere’ verwachten als colorway. Dit is echter niet de enige AJ1 High release die we kunnen verwachten. Zo kijken we ook uit naar de ‘Seafoam‘ daarnaast kan misschien ook de hoge variant van de Fragment en Travis Scott collab droppen.

Artikel: Air Jordan 1 High OG WMNS – Seafoam (CD0461-002)
Artikel: Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 – ‘Military Blue’ (DH3227-105)

Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’

Deze ‘Atmosphere‘ colorway is opgebouwd vanaf een roze (Atmosphere) outsole. Onder deze outsole zit een donkerroze (Laser Pink) vlek. Dit lijkt op een soort kauwgom vlek te zijn. De kleur roze komt ook terug op de toebox en achterste overlay panel (waar het Wingslogo op zit). De midsole is wit net als de quarterpanel van de sneaker. De mudguard, eyestay, tong, Swoosh en collar zijn donkerblauw (Obsidian).

Op onderstaande foto’s is te zien dat deze sneaker een glossy look heeft. Het leer lijkt te glanzen, wat kan duiden op patent leather.

Op het moment van schrijven is de officiële naam door Nike nog niet naar buiten gebracht. Het lijkt er op dat deze sneaker Atmosphere gaat heten, maar dit kan ook nog Bubble Gum worden. Wat de naam ook gaat zijn, de release van deze sneaker zal plaatsvinden op de SNKRS App van Nike. Ook de bekende winkels zullen in de vorm van een raffle deze sneaker gaan aanbieden.


Update: De Bubble Gum zal op 29 januari releasen van de SNKRS App.

Wil je deze Air Jordan 1 High OG al kopen, dan kan dat via de website/App van Stockx. Hier is de sneaker al voor resellprijs te koop.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Atmosphere / Bubble Gum

Atmosphere/White-Laser Pink-Obsidian

€170

DD9335-641

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 High OG - 'Royal Reimagined' (DZ5485-042) Sneaker Kalender

Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’

Begin november dropt deze Air Jordan 1 High OG – ‘Royal Reimagined’. Een heerlijke colorway …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *