Air Jordan 1 High OG - 'Bordeaux' (555088-61)

Air Jordan 1 High OG – ‘Bordeaux’ (555088-61)

Meestal komt Jordan Brand met een collectie die rondom de feestdagen gaat droppen. De Air Jordan 1 High OG – ‘Bordeaux’ lijkt daar één van te zijn. Wanneer er geen vertraging komt, zal deze in november droppen. In dit artikel hebben we de eerste on-feet beelden van @RepGod888 geplaatst en staat alle release informatie op een rij.

De Air Jordan 1 High is misschien wel de meest populaire sneaker van dit moment. In welke colorway dit sneakermodel ook uitkomt, deze sneaker raakt altijd uitverkocht. Eind van dit kalenderjaar kunnen we dus de ‘Bordeaux’ verwachten als colorway. Dit is echter niet de enige AJ1 High release die we kunnen verwachten. Zo kijken we ook uit naar de ‘Atmosphere‘ en de upcoming AJ1 High – Seafoam.

Artikel: Air Jordan 1 High OG WMNS – Seafoam (CD0461-002)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)

Air Jordan 1 High OG – ‘Bordeaux’

Deze Air Jordan 1 ‘Bordeaux’ bestaat eigenlijk maar uit drie verschillende kleuren: wit, bordeauxrood en zilver. De kleur bordeauxrood komt terug op de outsole, mudguard en overlay panels. Het witte komt terug op de midsole, tong en de basis van de upper (quarter panel en toebox). Het wingslogo en Swoosh zijn zilver van kleur.


Air Jordan 1 High OG – ‘Bordeaux’
Als onze informatie klopt, gaat deze Air Jordan 1 High op 20 november 2021 droppen. Een release voor de feestdagen. Nike heeft een ‘Upcoming sneaker overzicht’ waar je in de gaten kunt houden, wanneer deze sneaker gaat droppen. Check onderstaande link voor dit overzicht.


Naam: Bordeaux
Color: Bordeaux/White-Metallic Silver
Release: 20 november 2021 📆
Prijs: €170
Product nr: 555088-611

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - Waar is Nike mee bezig

Nike Air Max 1 – Waar zijn ze mee bezig?!

Twee jaar geleden schreven we een soortgelijk artikel over de Nike Dunk Low, maar nu …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *