Air Jordan 1 High OG - 'Hand Crafted' (DH3097-001)

Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’ (DH3097-001)

Via het Instagram account van @Yankeekicks zijn de eerste on-feet beelden opgedoken van de Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’. Een kleurrijke sneaker die vlak voor de feestdagen zal gaan releasen. In dit artikel hebben we alle foto’s verzameld en gaan we hier eens goed voor zitten. Natuurlijk hebben we ook alle release informatie verzameld.

We kunnen het bijna traditie getrouw noemen, dat er meerdere Air Jordan 1 Highs droppen rondom de feestdagen. Vorig jaar was die ook het geval met o.a. de Air Jordan 1 Dark Mocha, Black Gold, Midnight Navy en de Lucky Greens. Dit jaar kunnen we ons dus opmaken voor de ‘Hand Crafted’, maar ook voor de Bordeaux en de Atmosphere. De kans is aanwezig dat de ‘A Ma Maniére‘ dan ook gaat droppen.

Artikel: A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG (DO7097-100)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Bordeaux’ (555088-61)
Artikel: Air Jordan 1 High OG – ‘Atmosphere’ (DD9335-641)

Air Jordan 1 High OG – ‘Hand Crafted’

Ondanks dat deze sneaker veel verschillende kleuren heeft, oogt deze colorway chique en rustig. Dit wordt onder andere veroorzaakt door de ‘pinstripe’ rondom de enkel. Wat vooral opvalt is de tweekleurige Eyestay. Het onderste deel is lichtbruin (Archaeo Brown) en halverwege veranderd de kleur naar donker bruin (Dark Chocolate). Ook de veters veranderd van kleur. Onderaan zijn de veters zwart en bovenaan wordt de veter rood.

De sneaker is verder opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte/sail midsole. De upper van de sneaker wordt pas interessant met een ‘quater panel’ die verdeeld wordt in twee kleuren. Het voorste deel is ook wit/sail, wat ook te zien is op de toebox. De quaterpanel wordt halverwege de Swoosh verdeeld in een nieuwe kleur, want de achterkant is lila.

De overlay panel op de hak en de mudguard rondom de toebox is groen. Tot slot is de overlay panel, die achter de toebox loopt en doorloopt in de Eyestay, paars van kleur.

Deze Air Jordan 1 High OG - 'Hand Crafted' zal op 18 december 2021 releasen. Dit zal via de SNKRS App gebeuren. Deze app kun je zowel voor je iPhone als Android phone downloaden. Via onderstaande link ga je direct naar de app of eerst naar de website van Nike. 

Naast de vaste Nike verkooppunten, zal deze sneaker ook te koop zijn via verschillende winkels. Wanneer deze zijn ingeladen, zullen deze ook in onderstaande lijst verschijnen. 
Wist je trouwens dat je deze 'Hand Crafted' al kunt kopen via Stockx? Je betaald dan wel de resell prijs, maar bent wel verzekerd van een paartje.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Hand Crafted

Black/Archaeo Brown-Dark Chocolate

€170

DH3097-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *