adidas G.S - 'Cloud White' (H01818)

adidas G.S – ‘Cloud White’ (H01818)

Adidas komt met een ‘nieuw’ concept op een klassiek model en colorway. Op de adidas G.S – ‘Cloud White’ is het mogelijk om de gekleurde pluggen, die als scholabsorptie dienen, te verwisselen. In dit artikel lees je waar en wanneer je deze sneaker kunt kopen.

Adidas schrijft op haar website: ‘In 1980 werd een nieuw tijdperk ingeluid met de introductie van een van de belangrijkste adidas tennisschoenen. Het icoon is al vanaf het eerste begin een legende, en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld met onder andere een nieuw vetersysteem, meer perforaties, en flexibele overlays, die allemaal op deze moderne versie te vinden zijn. Net als toen kun je met het klassieke plugsysteem de schokabsorptie in de hiel aanpassen.’ Die klassieke plugsysteem als schokabsorptie is nu verwisselbaar, waardoor je de sneaker een andere look kan geven.

adidas G.S – ‘Cloud White’ (H01818)

We hebben hier te maken met de klassieke colorway van adidas. Witte upper als basis, grijze midsole en mudguard. en zwarte strepen op de zijkant. Zoals gezegd zijn de pluggen van de schokabsorptie te wisselen. Hierdoor kan je de schoen een andere look geven. De kleuren rood, groen en geel zijn beschikbaar.


adidas G.S – ‘Cloud White’ (H01818)
Deze sneaker is al gelanceerd op de website van adidas en nu dus te koop. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze ‘Cloud White’ variant.


Naam: Cloud White
Color: Cloud White / Silver Metallic / Wonder White
Release: september 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: H01818

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Crepe - 'Light Bone' (FJ4735-001)

Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’ (FJ4735-001)

Er zijn beelden opgedoken van de Nike Air Max 1 Crepe – ‘Light Bone’. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *