Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000 (GW3358)

Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000 (GW3358)

Adidas komt met een sneaker voor motorliefhebbers. Een ode aan de Kawasaki Ninja met deze adidas ZX 8000. In dit artikel hebben we alle officiΓ«le foto’s van deze ‘snelle’ sneaker op een rij gezet. Daarnaast lees je hier alle release informatie, zodat je weet wanneer en hoe je deze sneaker kunt kopen.

Het is weer even geleden dat adidas met een ZX 8000 uitkwam. De voorgaande jaren had adidas het A to ZX project, maar daarna is het iets stiller geworden. De laatste sneakers van dit model waren de samenwerkingen met LEGO en BAPE. In onderstaande artikels lees je hier meer over.

Artikel: BAPE x Undefeated x Adidas ZX 8000 (FY8851) (groen)
Artikel: BAPE x Undefeated x Adidas ZX 8000 (FY8852) (zwart)
Artikel: LEGO x adidas ZX 8000

Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000

Op bovenstaande foto zie je duidelijk dat deze ZX 8000 van adidas geΓ―nspireerd is op de Kawasaki Ninja ZX -7R. De kleuren groen, wit en blauw komen duidelijk terug. Op de hak is zelfs gedacht aan het zilver van de uitlaat en alle andere metalen onderdelen.

Persoonlijk vind ik het jammer dat de kleur paars/roze, die typerende is voor de naam ‘Ninja’, niet terugkomt op de sneaker.


Kawasaki Ninja x adidas ZX 8000
Op het moment van schrijven is er nog geen datum voor de release van deze Kawasaki sneaker. De kans is groot dat dit gaat gebeuren op de ‘Confirmed App’ en website van adidas. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen via de Confirmed App. Wanneer er meer release informatie is, zullen we dit artikel updaten.


Naam: Kawasaki Ninja
Color:
Release: 2021 πŸ“†
Prijs: €140
Product nr: GW3358

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *