Nike Dunk Low - 'Archeo Pink' (DD1503-111)

Nike Dunk Low – ‘Archeo Pink’ (DD1503-111)

Het aantal colorways voor de Nike Dunk Low vliegen je in 2021 om de oren en Nike lijkt nog niet klaar te zijn. De officiële foto’s voor de Nike Dunk Low – ‘Archeo Pink’ zijn uitgekomen. Tijd voor ons om een artikel te schrijven, foto’s op een rij te zetten en op zoek te gaan naar de bijbehorende release informatie.

De Dunk Low gekte kent geen maat dit jaar. De resell prijzen gaan niet meer tot extreme hoogte, maar het is nog steeds lastig om aan je favoriete colorway te komen. Wanner we het Off -White project met vijftig verschillende colorways meetellen, dan zijn er dit jaar al meer dan honderd verschillende Nike Dunk Lows gedropt. En ze lijken nog lang niet klaar te zijn. Zo verschijnt er, naast de ‘Archeo Pink’ ook nog de ‘Toasty Sequoia‘ een een speciale Dunk met een winter thema.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Toasty Sequoia’ (DD3358-300)
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Ice’ (DO2326-001)

Nike Dunk Low – ‘Archeo Pink’

De Nike Dunk Low ‘Archeo’ is opgebouwd vanuit twee verschillende kleuren. De kleur wit, wat zichtbaar is op de basis van de upper, tong en midsole en de kleur roze (Archeo Pink). Deze kleur roze is terug te vinden op de outsole, overlay panels, eyestay, collar en Swoosh.

De kleur ‘Archeo Pink’ kunnen we het best omschrijven als een kleur tussen bordeaux rood en donker roze.


Nike Dunk Low – ‘Archeo Pink’
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Archeo Pink’ gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Archeo Pink
Color: White/Archeo Pink
Release: 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1503-111

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *