Nike Dunk Low - 'Midas Gold' (DD1391-701)

Nike Dunk Low – ‘Midas Gold’ (DD1391-701)

Voor oktober zijn er al meer dan vijftien Dunk Lows aangekondigd. De Nike Dunk Low – ‘Midas Gold’ zal daar één van zijn. Als het allemaal doorgaat zal deze sneaker op 11 oktober 2021 releasen. In dit artikel hebben we alle informatie en officiële foto’s op een rij gezet.

Het jaar 2021 gaat de boeken in als een bizar jaar voor de Nike Dunk Low. Van dit model zijn dit jaar enorm veel colorways uitgekomen, waarbij de teller inmiddels boven de honderd staat. De release van ‘The 50 Project‘ van Off-White speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. Op het moment van schrijven kunnen we o.a nog de ‘Pearl White’ en de ‘Archeo Pink’ verwachten.

Artikel: Nike Dunk Low – ‘Archeo Pink’ (DD1503-111)
Artikel: Nike Dunk Low – ‘Pearl White’ (DD1503-110)

Nike Dunk Low – ‘Midas Gold’

Deze sneaker is opgebouwd vanaf een donkerrode (Tough Red) outsole. Deze kleur komt ook terug op de overlay panels, eyestay, collar, hak en Swoosh op de upper. De midsole is wit en de basis van de upper is geel. De volledige upper is van glad leer gemaakt.


Nike Dunk Low – ‘Midas Gold’
De kans is heel groot dat deze sneaker op 11 oktober zal releasen. Het zal echter niet de eerste keer zijn dat een release van een Dunk Low wordt uitgesteld. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Midas Gold
Color: Midas Gold/Tough Red-White
Release: 11 oktober 2021 📆
Prijs: €100
Product nr: DD1391-701

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ (FB9660-001)

In oktober kunnen we de Nike Air Max 1 SC – ‘Noise Aqua’ verwachten. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *