Quartersnacks x Nike SB Dunk Low (DM3510-001)

Quartersnacks x Nike SB Dunk Low (DM3510-001)

Dat de Quartersnacks x Nike Sb Dunk Low binnenkort gaat droppen is geen verrassing meer. Echter is de releasedatum verschoven. Deze sneaker zal op 18 september gaan releasen bij geselecteerde skateshops. In dit artikel blikken we vooruit op deze sneaker met zebraprint, hebben we de officiële foto’s en ook alle release informatie op een rij gezet.

Het is niet de eerste keer dat Quartersnacks, een skate magazine uit New York, gaat samenwerking met Nike SB. In 2013 en 2018 kwamen de eerste twee sneakers uit en nu is het dus tijd voor een Nike SB Dunk Low. Bij deze sneaker heeft Quartersnacks de inspiratie uit een koekje gehaald (Little Debbie’s Zebra Cakes).

Quartersnacks x Nike SB Dunk Low

Deze sneaker is opgebouwd vanaf een zwarte outsole, met daarop een witte midsole. De upper heeft een basis met zebraprint. Deze is te zien op de toebox, quarterpanel en collar. De overlay panels en Swoosh is van zwart leer. Op de achterkant van de sneaker is het Quartersnacks logo verwerkt.


Quartersnacks x Nike SB Dunk Low
Deze Nike SB Dunk Low zal uitkomen op 18 september. Meestal wordt de sneaker een paar dagen voor release ingeladen op de website van Nike en de SNKRS App. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Naam: Quartersnacks
Color: Black/White
Release: 18 september 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DM3510-001

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *