Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 Low (DM7866-140)

Sneaker Review: Air Jordan 1 Low Travis Scott x Fragment

Soms is het hebben van drie gedachten beter dan één. In het geval van Jordan Brand, Travis Scott en Hiroshi Fujiwara’s Fragment Design, was het een geval van drie meesterbreinen die samenkwamen om samen te werken aan niet zomaar een Air Jordan, maar aan de geliefde Air Jordan 1 – een model dat zowel de Houston-rapper als de Japanse ontwerper eerder hebben aangeboord voor eerdere Jordan Brand collab.

Jordan 1 lows zien meestal niet veel hype in vergelijking met de highs, maar deze samenwerking bevat een duizelingwekkende hoeveelheid details. Het kleurenpalet ‘militair blauw’ en ‘sail’ weerspiegelt Fragment’s lange geschiedenis van Nike-samenwerkingen, terwijl Travis Scott’s kenmerkende achterwaartse swoosh en ‘Cactus Jack’-logo onmisbaar zijn.

Artikel: Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low (DM7866-140)

Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low
Kleur: Sail/Black-Military Blue-Shy Pink
Stijl Code: DM7866-140
Release Datum: 13-08-2021
Retail Prijs: €170

Deze Fragment, Jordan en Travis Scott samenwerking was direct uitverkocht via de SNKRS App. Door de populariteit is deze sneaker alleen nog te koop boven retail, bijvoorbeeld bij Stockx. Via onderstaande link ga je direct naar deze sneaker op Stockx.

De crèmekleurige zool, veters en swoosh worden onderbroken door een koningsblauwe hak, kraag en binnenzool. Logo’s van beide merken zijn in reliëf op de linker- en rechterhiel gedrukt, naast de bekende Air Jordan-branding. Als iemand op straat zijn nek uitsteekt terwijl je deze samenwerking rockt, weten ze wie verantwoordelijk is: de logo’s van Cactus Jack en Fragment Design zijn in reliëf gemaakt op respectievelijk de linker- en rechterhiel, en laten hun moderne stempel achter op dit beproefde silhouet.

De schoen komt in een witte box met blauwe lettering en word geleverd met maar liefst 4 kleuren vetters: sail, roze, blauw en zwart.

Sneaker Review: Air Jordan 1 Low Travis Scott x Fragment

Materialen - 8
Comfort - 7
Looks - 9
Extra's - 8
Prijs - 8
Hype - 10

8.3

SCORE

User Rating: 3.48 ( 1 votes)

Over Niels den Breems

Bekijk ook eens

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low - 'Buttercup' (FZ8319-300)

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low – ‘Buttercup’ (FZ8319-300)

Naast de ‘Blossom’ colorway, komt er ook de The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *