Supreme x Nike SB Dunk High - 'By Any Means' (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ (DN3741-002)

NIke SB en Supreme hebben de handen ineengeslagen en komen met de Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means’. Volgens verschillende bronnen gaat deze sneaker nog in 2021 releasen en daar wordt reikhalzend naar uitgekeken. In dit artikel bekijken we alle officiële foto’s en hebben we de release informatie op een rij gezet.

Het is niet de eerste keer dat Nike SB en Supreme samenwerken. Eerder dit jaar kwamen er vier verschillende colorways uit op een Dunk Low, waarop de iconische sterren te zien waren. Die release werd ook voorzien van een hangtag met daarop de tekst: ‘World Famous’. Deze hangtag zal ook bij de Dunk High – ‘By Any Means’ geleverd worden.

Artikel: Supreme x Nike SB Dunk – Stars Hyper Blue
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk Low – Mean Green
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk Low – Barkroot Brown
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk Low – Black

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’

Het betreft hier een redelijk bijzondere sneaker, waarbij het bijzondere in de details zit. De basis van deze sneaker is zwart met wit en her en der is de kleur rood (University Red) te zien. Zo zit er een rood hart op de mudguard, waar de tekst ‘No ❤’ staat. is de kleur rood terug te zien op de insole, waarop ook de naam van Supreme terug te vinden is.
Op de hak van de sneaker staat de tekst ‘By Any Means’ geborduurd, waarbij een rode Swoosh door de letters NY zit. Bovenaan de achterkant van de sneaker staat de tekst ‘Supreme Team’ geschreven.


Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’
Wanneer deze Nike SB Dunk High gaat uitkomen is nog niet duidelijk. Meestal wordt de sneaker een paar dagen voor release ingeladen op de website van Nike en de SNKRS App. Via onderstaande link kun je de upcoming sneakers van Nike in de gaten houden.


Naam: By Any Means
Color: Black/White-Varsity Red
Release: 2021 📆
Prijs: €???
Product nr: DN3741-002

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *