adidas Yeezy 700 V3 ‘Copper Fade’

adidas Yeezy 700 V3 ‘Copper Fade’

In 2019 voegde adidas en Kanye West een nieuw silhouet toe aan hun Yeezy 700 lijn. De schoen werd de Yeezy 700 V3 genoemd en werd binnen no-time uitverkocht. Inmiddels heeft het model al een aantal verschillende colorways ontvangen, zoals de Yeezy 700 v3 ‘Dark Glow’, ‘Kyanite‘ en ‘Arzareth‘.

Nu dippen adidas en Kanye het model in een ‘Copper Fade’ jasje. Het silhouet heeft een oranje bovenwerk dat voornamelijk uit mesh bestaat. Over de sneaker heen bevinden zich rubberen accenten waardoor het model een futuristische look krijgt. De kraag, tong en hiel hebben een bruine kleur gekregen.

Verder draagt het model een donkerblauwe middenzool. Hierin zit EVA-schuim in verwerkt wat de sneaker erg comfortabel maakt. Ten slotte hebben de kicks zwarte buitenzolen en komen deze goed overeen met de zwarte veters op de tong.


adidas Yeezy 700 V3 ‘Copper Fade’
De exacte releasedatum van de aankomende Yeezy is nog niet bekend. Volgens adidas zal de Yeezy 700 V3 ‘Copper Fade’ in december 2021 gedropt worden. De kans is groot dat dit gaat gebeuren op de ‘Confirmed App’ en website van adidas. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen via de Confirmed App.


Naam: Copper Fade
Color:
Release: december2021 📆
Prijs: €200
Product nr: ??

Over Niels den Breems

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *