Air Jordan 1 Mid SE - 'Red Pomegranate' (DH5894-600)

Air Jordan 1 Mid SE – ‘Red Pomegranate’ (DH5894-600)

Mocht je nog geen sneakers voor de feestdagen hebben, dan kun je zeker uit de voeten met deze Air Jordan 1 Mid – ‘Red Pomegranate’. De kleur rood is natuurlijk toepasselijk en met het glimmende van de patent leather, kom je zeker goed voor de dag. In dit artikel de officiële foto’s en bijbehorende release informatie.

Veel sneakerheads zullen zeggen dat ‘Mids’ geen echte Jordan 1‘s kunnen zijn, maar wij vinden dat onzin. Ieder moet lekker dragen wat ze zelf mooi en fijn vinden en vooral wat je jezelf kunt veroorloven. Het feit dat de ‘mids’ en stuk goedkoper zijn dan de ‘highs’ is voor velen een zeer goede reden om op deze sneakers te lopen. Bovendien zijn mids populairder dan ooit. Dat bewijst de ‘Dutch Green‘ wel.

Artikel: Air Jordan 1 Mid SE – Dutch Green (CZ0774-300)

Deze Air Jordan 1 Mid – Red Pomegranate is opgebouwd uit roodtinten en de kleur wit. De outsole is rood (university red), met daarop een witte midsole. De basis van de upper heeft dezelfde rode kleur als de outsole en alle overlay panels zijn in de kleur ‘Red Pomegranate’. Naast de kleur, vallen deze delen ook op omdat ze gemaakt zijn uit patent leather. Dit geeft de sneaker een glossy look.

Air Jordan 1 Mid SE – ‘Red Pomegranate’


Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘Red Pomegranates’ gaat releasen. Maar waarschijnlijk zal dit in november zijn. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen. Mocht er meer info zijn, dan lees je dat hier.


Naam: Red Pomegranate
Color: University Red/Pomegranate-White
Release: november 2021 📆
Prijs: €120
Product nr: DH5894-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *