Air Jordan 4 - 'Red Thunder' (CT8527-016)

Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’ (CT8527-016)

Al eerder schreven we een nieuwsflash over de Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’. Een zwart met rode sneaker, die op 23 december zal releasen. Officieel zou deze sneaker al begin oktober droppen, maar de release is dus uitgesteld naar het eind van het jaar. In dit artikel hebben we alle release informatie en officiële foto’s op een rij gezet.

Het is leuk om weer een Air Jordan 4 op de upcoming sneaker lijst te zien. Dit model van Jordan is niet het meest populaire model, maar is wel groeiende. De hype rondom de ‘Sail‘ colorway die in samenwerking met Off-White uitkwam in 2020. Dit jaar (2021) hebben we pas enkele colorways gehad, zoals de Shimmer. De Red Thunder gaat hier dus verandering in brengen, maar dropt dus pas richting de feestdagen.

Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’

De ‘Red Thunder‘ heeft het klassieke Air Jordan 4 model en is voorzien van slechts drie kleuren. De outsole is zwart met rood en bevat een Jumpman in de kleur wit. De midsole is afwisselend zwart met rood. De zwarte upper is van Nubuck gemaakt en bevat wederom rode elementen. Op de tong en insole is ook de witte Jumpman weer te zien.

De colorway van deze Red Thunder is gebaseerd op de Air Jord 4 ‘Thunder die in 2012 uitkwam. Alle elementen die op de Red Thunder rood zijn, waren op die sneaker in het geel.


Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’ (CT8527-016)
Deze ‘Red Thunder’ Jordans zullen releasen op 23 december Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Red Thunder
Color: Black/White-Red
Release: 23 december 2021 📆
Prijs: €190
Product nr: CT8527-016

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Element Gore-Tex - 'Light Bone' (DB2889-100)

Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Bone’ (DB2889-100)

Nike en Jordan Brand komen met de, Air Jordan 1 Element Gore-Tex‘, met een ‘all …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *