Air Jordan 4 - 'Red Thunder' (CT8527-016)

Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’ (CT8527-016)

Al eerder schreven we een nieuwsflash over de Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’. Een zwart met rode sneaker, die op 23 december 15 januari zal releasen. Officieel zou deze sneaker al begin oktober droppen, maar de release is dus uitgesteld naar het eind van het jaar. In dit artikel hebben we alle release informatie en officiΓ«le foto’s op een rij gezet.

Het is leuk om weer een Air Jordan 4 op de upcoming sneaker lijst te zien. Dit model van Jordan is niet het meest populaire model, maar is wel groeiende. De hype rondom de ‘Sail‘ colorway die in samenwerking met Off-White uitkwam in 2020. Dit jaar (2021) hebben we pas enkele colorways gehad, zoals de Shimmer. De Red Thunder gaat hier dus verandering in brengen, maar dropt dus pas richting de feestdagen.

Air Jordan 4 – ‘Red Thunder’

De ‘Red Thunder‘ heeft het klassieke Air Jordan 4 model en is voorzien van slechts drie kleuren. De outsole is zwart met rood en bevat een Jumpman in de kleur wit. De midsole is afwisselend zwart met rood. De zwarte upper is van Nubuck gemaakt en bevat wederom rode elementen. Op de tong en insole is ook de witte Jumpman weer te zien.

De colorway van deze Red Thunder is gebaseerd op de Air Jordan 4 ‘Thunder die in 2012 uitkwam. Alle elementen die op de Red Thunder rood zijn, waren op die sneaker in het geel.

Na een aantal keer uitgesteld te zijn, lijkt de Air Jordan 4 - 'Red Thunder' eindelijk te gaan releasen op 15 januari 2022. De SNKRS App heeft dit nog niet bevestigd, maar de sneaker is wel al ingeladen bij Foot Locker


Natuurlijk houden wij alles in de gaten en zullen we dit artikel aanpassen wanneer er meer informatie is.
Update: De sneaker is ingeladen in de SNKRS App onder de naam 'Crimson'.

Deze sneaker zal ook via Raffles bij andere retailers te koop zijn. Via onderstaande links maak je meer kans op deze Air Jordan 4. Mocht je deze sneaker persé willen, dan kan je 'm ook voor resell kopen op Stockx

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Red Thunder

Black/White-Red

€190

CT8527-016

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.