Home Alone x adidas Forum Low (GZ4378)

Home Alone x adidas Forum Low (GZ4378)

Rond de feestdagen komt adidas met een ode aan een van de meest bekende kerstfilms alle tijde, Home Alone. Dit jaar zal de Home Alone x adidas Forum Low releasen. Een collectors item voor sneakerheads en liefhebbers van de film. In dit artikel hebben we alle release informatie en officiële foto’s van adidas op een rij gezet.

In 1990 kwam de kerstfilm Home Alone uit, waarna nog meer delen volgende. Eigenlijk zijn alleen de eerste twee delen de moeite waard om te benoemen (en te kijken). Adidas komt nu met een ode aan de eerste film in deze reeks, waarin een klein jongetje Kevin McCallister (gespeeld door Macaulay Culkin) per ongelijk alleen thuis blijft, terwijl zijn familie op vakantie gaan. Op het moment dat hij alleen thuis is, besluiten twee inbrekers (Harry en Marv) in te gaan breken. Door een sluw battle plan probeert Kevin de inbrekers te slim af te zijn.

Home Alone x adidas Forum Low

De Forum Low colorway is geïnspireerd op de sneakers die hoofdpersoon Kevin droeg in de film. Daarnaast zijn veel details terug te vinden op de schoen. Zo staat het logo van het huis op de zijkant, maar ook op de deurmat die op de tong bevestigd zit. De schoen lijkt brandvlekken te hebben van alle boobytraps. Op de hak staat een embleem met daarop een ‘M’. Dit is het logo van de familie McCallister. De sneaker komt met drie verschillende insoles. Op één insole staat Kevin zijn battle plan en op de andere staan de inbrekers Harry en Marv.

De sneaker komt met leuke pins, die verwijzen naar elementen uit de film.


Home Alone x adidas Forum Low
Op het moment van schrijven is er nog geen releasedatum voor deze gave ‘Home Alone‘ sneakers. Het lijkt ons logisch dat dit voor de kerstdagen zal gebeuren. De kans is groot dat dit gaat gebeuren op de ‘Confirmed App’ en website van adidas. Via onderstaande link kun je deze sneaker kopen via de Confirmed App.

Update: Deze sneaker is inmiddels ingeladen in de Confirmed App en zal op 1 december releasen.


Naam: Home Alone
Color: Cream White/Collegiate Red-Off White
Release: 1 december 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: GZ4378

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *