Nike Dunk High WMNS - 'Pink Prime' (DD1869-110)

Nike Dunk High WMNS – ‘Pink Prime’ (DD1869-110)

Met minder dan drie maanden te gaan, gaat Nike maar door met het produceren van nieuwe Dunk colorways. Dit keer kunnen we ons opmaken voor de Nike Dunk High – ‘Pink Prime’ die speciaal in vrouwenmaten uit gaat komen. Deze sneaker zal waarschijnlijk tot maat 44.5 gaan. In dit artikel hebben we alle foto’s en release informatie verzameld.

De teller staat dit jaar al dik boven de honderd, maar er blijven maar Dunks releasen. De lagere variant heeft mede dankzij de ‘50-project van Off-White’ de meeste exemplaren, maar ook de hoge Dunk heeft al menig release gehad dit kalenderjaar. Nu mogen we ons opmaken voor de opvallende ‘Pink Prime‘. Dit is niet de enige colorway die we nog kunnen verwachten, want er komt ook nog een ‘Next Nature Toasty‘ colorway en ook nog een Supreme samenwerking met Nike SB.

Artikel: Nike Dunk High – ‘Toasty Pink’ (DN9909-200)
Artikel: Nike Dunk High – ‘Toasty’ (DN9909-100)
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil (DN3741-002)

Nike Dunk High WMNS – ‘Pink Prime’

Op het oog is deze ‘Pink Prime’ colorway redelijk simpel. De sneaker is opgebouwd met twee kleuren en daar blijft het bij. Dat geeft deze sneaker genoeg rust om het knallende roze te accepteren. Want, damn! deze kleur roze moet je durven te dragen. De kleur Pink Prime is terug te vinden op de outsole, mudguard, overlay panels, eyestay, veters, Nike logo en Swoosh. De midsole, toebox, quarterpanel, tong, en bovenkant hak zijn wit. Je kunt er nog voor kiezen om witte veters te gebruiken, aangezien deze worden meegeleverd.

Update 08-05-2022
Een sneaker die we eigenlijk niet meer hadden verwacht is de Nike Dunk High WMNS – ‘Pink Prime’. Enkele shock-drops zijn er al geweest, maar sommige winkels houden 13 mei aan. Via onderstaande links kan je deze sneaker kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Pink Prime'

White/Pink Prime

€110

DD1869-110

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 - 'Neutral Grey'

Nike Air Max 1 – ‘Neutral Grey’

Vandaag zijn de foto’s van een nieuwe Nike Air Max 1 naar buiten gekomen. Voorzichtig …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *