Nike Dunk Low - 'Siempre Familia' (DO2160-335)

Nike Dunk Low – ‘Siempre Familia’ (DO2160-335)

Ook dit jaar speelt Nike handig in op ‘Dia De Los Muertos’. Zo zal eind oktober de Nike Dunk Low – ‘Siempre Familia’ droppen. Een bijzonder gedetailleerde sneaker die wij in dit artikel zullen bespreken. We hebben de officiële foto’s en release informatie even op een rij gezet.

Rond september bracht Nike het nieuws uit dat er weer een ‘Siempre Familia’ release ging komen. Onder de noemer ‘In the Día de Muertos Collection, Family is Forever’, werd het bericht geplaatst dat er een Nike Air Force 1 ging droppen. Over een Nike Dunk Low – ‘Siempre Familia’ werd niet gesproken. Toch zal deze al op 29 oktober gaan releasen. Dit is overigens niet de enige Dunk Low die we binnenkort kunnen verwachten. Hieronder een overzicht van de upcoming Dunk Low colorways.

Kalender: Nike Dunk Low Next Nature – ‘Pale Coral’
Kalender: Nike Dunk Low Next Nature – ‘White Sail’
Kalender: Nike Dunk Low Next Nature – ‘White/Black’

Nike Dunk Low – ‘Siempre Familia’

Zoals op bovenstaande foto is te zien, is de box al een kunstwerk op zichzelf. Verschillende afbeeldingen die op de box staan, komen overigens ook terug op de sneaker. Zo is er een doodshoofd te zien, die ook te zien is op de insole van de schoen.

De sneaker is opgebouwd vanaf een transparante outsole, met daarop een witte midsole. De basis van de upper is gemaakt van bewerkt groen leer, wat lijkt op de huid van een hagedis. Wederom een verwijzing naar de ‘lizard’ die op de zijkant van de sneaker (en box) te zien is. De mudguard, eyestay en overlay panels zijn in groene camouflage kleuren. De tong, collar en voering van de sneaker zijn blauw van kleur, net als de onderste laag van de Swoosh. Hierop is een gekleurd reliëf aangebracht d.m.v. kleine kraaltjes.


Nike Dunk Low – ‘Siempre Familia’
Als alles goed is gaat deze Siempre Familia’ dunk low op 29 oktober releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: Siempre Familia
Color: ??
Release: 29 oktober 2021 📆
Prijs: €110
Product nr: DO2160-335

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Air Max 1 Puerto Rico - 'Orange Frost' (FD6955-800)

Nike Air Max 1 Puerto Rico – ‘Orange Frost’ (FD6955-800)

Twee weken geleden doken de eerste beelden op van de Nike Air Max 1 Puerto …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *