Nike SB Dunk Low - 'Chlorophyll' (BQ6817-011)

Nike SB Dunk Low – ‘Chlorophyll’ (BQ6817-011)

Het is alweer even geleden dat de Chlorophyll colorway werd gebruikt, maar binnenkort zal de Nike SB Dunk Low – ‘Chlorophyll‘ releasen. Deze sneaker zal waarschijnlijk in november 2021 uitkomen en inmiddels zijn de officiële foto’s ook naar buiten gekomen. Deze hebben we verzameld en samen met de release informatie in dit artikel geplaatst.

De ‘Chlorophyll’ colorway is een bijzondere colorway. Het is altijd een slow starter, maar eindigt vaak in een iconische sneaker. Het is ook geen colorway waar een enorme hype op zal zitten, waardoor deze sneaker makkelijker te bemachtigen zal zijn dan menig andere Nike SB. On-feet staat deze colorway geweldig en dan zijn de meeste mensen ‘te laat’ en is de schoen uitverkocht. De laatste ‘Chlorophyll’ colorways waren ter te zien op een Air Trainer 1 en op de Air Jordan 3. Natuurlijk kunnen we de Nike Air Max 1 – ‘Chlorophyll’ niet achterwegen laten. Deze colorway heeft wel dezelfde kleur, maar wijkt af in colorblocking.

Stockx: Nike SB Air Trainer 1 – ‘Chlorophyll’
Stockx: Air Jordan 3 – ‘Chlorophyll’
Stockx: Patta x Nike Air Max 1 – ‘Chlorophyll’

Nike SB Dunk Low – ‘Chlorophyll’

Deze Nike SB Dunk Low – ‘Chlorophyll’ is opgebouwd vanaf een grijze (medium grey) outsole, met daarop een wite midsole. De upper is opgebouwd met de kleuren wit, grijs en zwart en her en der zitten de groene (Chlorophyll) accenten. De toebox, quarterpanel, tong en collar zijn wit. Opvallend is het feit dat de toebox en quarterpanel voorzien zijn van gaatjes.
De eyestay, achterste overlay panel en logo patch op de hak zijn in het grijs, terwijl de mudguard, voorste overlay panel en Swoosh zwart zijn.

De groene Chlorophyll kleur is terug te vinden onder de outsole, op de Nike logo’s en onder de tong.

De Nike SB Dunk Low - Chlorophyll gaat op 10 januari 17 maart 2022 releasen in de SNKRS App van Nike. De sneaker is inmiddels ingeladen en via onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze sneaker. 

De kans is groot dat deze sneaker ook via raffles van de bekende skate-stores gaat droppen. We zullen deze lijst blijven updaten.

Wanneer je niet kan wachten tot de release op 10 januari 17 maart, dan kun je deze Chlorophyll al via Stockx kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Chlorophyll

Medium Grey/White-Chlorophyll-Black

€100

BQ6817-011

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *