Sneaker Preview Air Jordan 1 High OG - 'Heritage'

Sneaker Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’

Op het Instagram account van @zSneakerHeadz is een foto verschenen van de Air Jordan 1 High OG ‘Heritage’. Met de kleuren rood, zwart en wit is de link met de ‘Chicago’ colorway al snel gelegd en lijkt een nieuwe hype in de maak. Op dit moment is er nog niet veel duidelijk over deze release. Alles wat we weten, lees je in dit artikel.

Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’

Op bovenstaande mocku-up is te zien dat de sneaker opgebouwd is in dezelfde colorblocking als Travis Scott gebruikt heeft op zijn laatste Air Jordan 1 High – ‘Military Blue’. Afgezien van de omgedraaide Swoosh is het de ‘Heritage’ hetzelfde. De mudguard, eyestay, quarter panel en voorste overlay panel zijn wit, waarbij de toebox, hak en bovenste overlay panel rood zijn. De collar, voering en veters zijn zwart.


Deze sneaker beloofd een regelrechte hype te worden. Het feit dat er meer dan een half jaar van tevoren al over wordt gesproken is al veelzeggend. Helaas is er op het moment van schrijven nog niet veel bekend. Op Sneaker-Forum zullen we je op de hoogte houden omtrent de release van deze Air Jordan 1 High – ‘Heritage’.


Naam: Heritage
Color: White/University Red-Black
Release: zomer 2022 📆
Prijs: €??
Product nr: ??

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Air Jordan 1 Element Gore-Tex - 'Light Bone' (DB2889-100)

Air Jordan 1 Element Gore-Tex – ‘Light Bone’ (DB2889-100)

Nike en Jordan Brand komen met de, Air Jordan 1 Element Gore-Tex‘, met een ‘all …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *