Sneaker Preview Air Jordan 1 High OG - 'Heritage'

Sneaker Preview: Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’

Op het Instagram account van @zSneakerHeadz is een foto verschenen van de Air Jordan 1 High OG ‘Heritage’. Met de kleuren rood, zwart en wit is de link met de ‘Chicago’ colorway al snel gelegd en lijkt een nieuwe hype in de maak. Op dit moment is er nog niet veel duidelijk over deze release. Alles wat we weten, lees je in dit artikel.

Air Jordan 1 High OG – ‘Heritage’

Op bovenstaande mocku-up is te zien dat de sneaker opgebouwd is in dezelfde colorblocking als Travis Scott gebruikt heeft op zijn laatste Air Jordan 1 High – ‘Military Blue’. Afgezien van de omgedraaide Swoosh is het de ‘Heritage’ hetzelfde. De mudguard, eyestay, quarter panel en voorste overlay panel zijn wit, waarbij de toebox, hak en bovenste overlay panel rood zijn. De collar, voering en veters zijn zwart.

De Nike Air Jordan 1 - 'Heritage' zal in april gaan droppen. Zoals het er nu naar uit ziet, zal dit op 9 april zijn. De kans is groot dat dit via de SNKRS App zal zijn. Via onderstaande link ga je direct naar een lijst met upcoming sneakers bij Nike. Wanneer deze 'Heritage' Jordan is ingeladen, zal je direct naar de sneaker gaan.

Stockx is er dit keer snel bij en heeft deze sneaker inmiddels al ingeladen. Het zal niet lang meer duren of je kunt de Air Jordan 1 'Heritage' hier al kopen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

'Heritage'

White/University Red-Black

€170

555088-161

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy 700 V3 - 'Fade Carbon' (GW1814)

adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ (GW1814)

Op 21 mei zal de adidas Yeezy 700 V3 – ‘Fade Carbon’ droppen in de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.