Supreme x Nike SB Dunk High - 'By Any Means' Brazil (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil (DN3741-002)

Plots dook er ook nog een derde colorway op voor het Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ project. Deze colorway heeft met haar groene en gele kleuren een enorme Braziliaanse vibe. In dit artikel bekijken we de officiële foto’s die naar buiten zijn gebracht, geven we onze mening en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

In 2008 kwam het merk Supreme (New York) met een ‘By Any Means’ collectie. Met deze upcoming sneakers blikt het merk daarop terug. Misschien kunnen we het zelfs als een soort van ‘ode’ zien. Het is niet de eerste keer dat Nike SB en Supreme samenwerken. Eerder dit jaar kwamen er vier verschillende colorways uit op een Dunk Low, waarop de iconische sterren te zien waren. Die release werd ook voorzien van een hangtag met daarop de tekst: ‘World Famous’. Deze hangtag zal ook bij de Dunk High – ‘By Any Means’ geleverd worden.
Naast deze geel/groene colorway komt er ook een ‘zwart/witte’ en ‘rood/blauwe’ colorway uit. Helaas is er, op het moment van schrijven, nog geen release datum.

Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means’ – Navy Red (DN3741-600)
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil

Het betreft hier een redelijk bijzondere sneaker, waarbij het bijzondere in de details zit. De basis van deze sneaker is geel met groen en her en der is de kleur wit te zien. Op de mudguard is een rood hart terug te vinden, waar de tekst ‘No ❤’ staat. De insoles zijn natuurlijk rood, waarop ook de naam van Supreme terug te vinden is.
Op de hak van de sneaker staat de tekst ‘By Any Means’ geborduurd, waarbij een rode Swoosh door de letters NY zit. Bovenaan de achterkant van de sneaker staat de tekst ‘Supreme Team’ geschreven.

Nadat deze sneaker een flinke tijd is uitgesteld, lijkt het erop dat hij dan eindelijk gaat droppen. Op de website van Supreme staat te lezen dat deze sneaker op 3 maart 2022 zal gaan droppen.

Het is nog de vraag of deze sneaker ook via de SNKRS App zal uitkomen. Via onderstaande link is het mogelijk om de upcoming sneaker overzicht in de gaten te houden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

By Any Means

Varsity Maize/ Pine Green - White

03 maart 2022 📆

€120

DN3741-002

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.