Supreme x Nike SB Dunk High - 'By Any Means' Brazil (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil (DN3741-002)

Plots dook er ook nog een derde colorway op voor het Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ project. Deze colorway heeft met haar groene en gele kleuren een enorme Braziliaanse vibe. In dit artikel bekijken we de officiële foto’s die naar buiten zijn gebracht, geven we onze mening en hebben we alle release informatie op een rij gezet.

In 2008 kwam het merk Supreme (New York) met een ‘By Any Means’ collectie. Met deze upcoming sneakers blikt het merk daarop terug. Misschien kunnen we het zelfs als een soort van ‘ode’ zien. Het is niet de eerste keer dat Nike SB en Supreme samenwerken. Eerder dit jaar kwamen er vier verschillende colorways uit op een Dunk Low, waarop de iconische sterren te zien waren. Die release werd ook voorzien van een hangtag met daarop de tekst: ‘World Famous’. Deze hangtag zal ook bij de Dunk High – ‘By Any Means’ geleverd worden.
Naast deze geel/groene colorway komt er ook een ‘zwart/witte’ en ‘rood/blauwe’ colorway uit. Helaas is er, op het moment van schrijven, nog geen release datum.

Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means’ – Navy Red (DN3741-600)
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil

Het betreft hier een redelijk bijzondere sneaker, waarbij het bijzondere in de details zit. De basis van deze sneaker is geel met groen en her en der is de kleur wit te zien. Op de mudguard is een rood hart terug te vinden, waar de tekst ‘No ❤’ staat. De insoles zijn natuurlijk rood, waarop ook de naam van Supreme terug te vinden is.
Op de hak van de sneaker staat de tekst ‘By Any Means’ geborduurd, waarbij een rode Swoosh door de letters NY zit. Bovenaan de achterkant van de sneaker staat de tekst ‘Supreme Team’ geschreven.


Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze Supreme en Nike SB collab gaat releasen in de geel met groene colorway. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.


Naam: By Any Means (Brazil)
Color: ??
Release: 2021 📆
Prijs: €??
Product nr: DN3741-002

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *