Supreme x Nike SB Dunk High 'By Any Means' - Navy Red (DN3741-600)

Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means’ – Navy Red (DN3741-600)

Naast de wit met zwarte variant zal er ook de Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means – Navy Red gaan droppen. Een rood met donkerblauwe sneaker waar Supreme flink op los mee is gegaan. In dit artikel bekijken we deze sneaker, aan de hand van de officiële foto’s, eens van dichtbij.

In 2008 kwam het merk Supreme (New York) met een ‘By Any Means’ collectie. Met deze upcoming sneakers blikt het merk daarop terug. Misschien kunnen we het zelfs als een soort van ‘ode’ zien. Naast deze rood/blauwe colorway komt er ook een ‘zwart/witte’ en ‘groen/gele’ (Brazil) colorway. Helaas is er, op het moment van schrijven, nog geen release datum.

Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ (DN3741-002)
Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil (DN3741-002)

Supreme x Nike SB Dunk High ‘By Any Means’ – Navy Red

Het betreft hier een redelijk bijzondere sneaker, waarbij het bijzondere in de details zit. De basis van deze sneaker is rood met donkerblauw (Navy Blue) en her en der is de kleur wit te zien. Op de mudguard is een rood hart terug te vinden, waar de tekst ‘No ❤’ staat. De insoles zijn natuurlijk rood, waarop ook de naam van Supreme terug te vinden is.
Op de hak van de sneaker staat de tekst ‘By Any Means’ geborduurd, waarbij een rode Swoosh door de letters NY zit. Bovenaan de achterkant van de sneaker staat de tekst ‘Supreme Team’ geschreven.

Nadat deze sneaker een flinke tijd is uitgesteld, lijkt het erop dat hij dan eindelijk gaat droppen. Op de website van Supreme staat te lezen dat deze sneaker op 3 maart 2022 zal gaan droppen.

Het is nog de vraag of deze sneaker ook via de SNKRS App zal uitkomen. Via onderstaande link is het mogelijk om de upcoming sneaker overzicht in de gaten te houden.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

By Any Means

Navy/Red-White

03 maart 2022 📆

€120

DN3741-600

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Chicago Split' (DZ2536-600)

Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’ (DZ2536-600)

In 2023 dropt de Nike Dunk Low – ‘Chicago Split’. De klassieke ‘Chicago’ colorway maar …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *