Air Jordan 3 - 'Patchwork Camo' (DO1830-200)

Air Jordan 3 – ‘Patchwork Camo’ (DO1830-200)

Morgen zal de Air Jordan 4 – ‘Patchwork’ releasen. Een bijzondere sneaker met camouflage kleuren. Dit is natuurlijk niet het enige wat deze sneaker bijzonder maakt. In dit artikel gaan we hier dieper op in, geven we onze mening, hebben we alle officiële foto’s op een rij gezet en bespreken we alle release informatie.

De Air Jordan 3 is een beetje het ondergewaardeerde broertje van de Air Jordan 1 High en de Air Jordan 4. Beide modellen zijn enorm populair, terwijl de Air Jordan 3 altijd wat achterblijft. Wat ons betreft volledig onterecht, want de Air Jordan 3 heeft zeker wat te bieden. Met de ‘Patchwork’ heeft Jordan brand alles uit de kast gehaald om de liefhebber te voorzien van een unieke sneaker.

We hebben hier te maken met een ‘missmatch’, waarbij de linker en de rechterschoen verschillende van elkaar zijn. De sneaker is volledig opgebouwd uit verschillende vlakken (patches), die allemaal voorzien zijn van verschillende materialen. Zo is er onder andere gebruikt gemaakt van canvas, leer, suède en ruw suède. Dit geeft de sneaker een premium look. Grappig detail is het Nike logo op de hak van de linkerschoen. Deze is met klittenband te verwijderen, en waarschijnlijk te vervangen voor andere patches. Het zal ons niets verbazen als je hier kunt kiezen voor het Jumpman logo, of deze zit misschien onder de patch.

Ik voel deze sneaker wel en kijk dan ook uit naar de release. Aangezien het een Jordan 3 is, zal de hype niet enorm zijn. Toch denk ik dat deze schoen zal uitverkopen en licht zal stijgen in waarde.

Air Jordan 3 – ‘Patchwork’

Deze Air Jordan 3 - 'Patchwork' met camo kleuren zal op 29 november releasen. De sneaker is inmiddels ingeladen in de SNKRS App en op de website van Nike. Door op onderstaande link te klikken ga je rechtstreeks naar de verkooppagina van de schoen. Het is handig om daar een reminder in te stellen. De SNKRS App is overigens niet de enige plek waar je deze sneaker kan kopen. Check onderstaande lijst voor de verkooppunten.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Patchwork Camo

Dark Hazel/Multi-Color

€190

DO1830-200

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

adidas Yeezy Boost 350 V2 - 'Pure Oat'

adidas Yeezy Boost 350 V2 – ‘Pure Oat’ (in-hand)

In 2022 zal de adidas Yeezy Boost V2 – ‘Pure Oat‘ gaan releasen. Een exacte …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *