Nike Air Huarache LE - 'Praline' (DH8143-201)

Nike Air Huarache LE – ‘Praline’ (DH8143-201)

In 1992 kwam deze sneaker uit als een Footlocker exclusive, maar dankzij het 30-jarige bestaan van de Huarache zal de ‘Praline’ opnieuw uitkomen. Het is de eerste keer dat de Nike Air Huarache LE – ‘Praline’ opnieuw uitgebracht wordt. In dit artikel hebben we alle foto’s en release info op een rij gezet.

Naast het geweld van alle Dunk Lows die in 2021 releasen, zou je bijna vergeten dat de Huarache dit jaar precies dertig jaar bestaat. Om die reden zijn er al een aantal OG modellen ge-released en zijn er ook nieuwe colorways aangekomen. Nike is echter nog niet klaar, want naast de Praline zullen er ook nog een paar andere colorways uitkomen. Houdt Sneaker-Forum in de gaten om geen enkele Huarache release te missen.

Nike Air Huarache LE – ‘Praline’

Misschien wel een van de meest mooie colorway die op een Huarache is verschenen, is wat mij betreft de ‘Praline’. De paarse (vine) is een heftige kleur, die volledig tot haar recht komt in de combinatie met de bruine tinten en het zwart van de heel-tab. Naast het paarse neopreen gaat dus perfect samen met de rest van de bruine upper, die gemaakt is van suΓ¨de. Dit geeft de sneaker een premium look.


Nike Air Huarache LE – ‘Praline’
Op het moment van schrijven is het nog niet bekend, wanneer deze ‘praline’ colorway gaat releasen. Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Update: Deze sneaker zal releasen op 26 november 2021. Via Stockx is de Praline overigens al te koop.


Naam: ‘Praline’
Color: Praline/Umber-Vine-Black
Release: 26 november 2021 πŸ“†
Prijs: €120
Product nr: DH8143-201

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low - 'Reverse Panda' (FD9064-011)

Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ (FD9064-011)

Nike komt met de Nike Dunk Low – ‘Reverse Panda’ als omgekeerde variant op de …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.