Nike Dunk High - 'Cargo Khaki' (DD1399-107)

Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’ (DD1399-107)

Op de valreep van het kalenderjaar 2021 komt Nike nog met de Dunk High – ‘Cargo Khaki’. Een groen met witte sneaker op het welbekende model van Nike. In dit artikel lees je informatie en onze mening over deze sneaker en hebben we alle release informatie op een rij gezet. Daarnaast hebben we ook de officiële foto’s van Nike in dit artikel geplaatst.

De Cargo Khaki is de benaming van een donkergroene kleur, waar een zweem van bruin in lijkt te zitten. Deze steekt goed af tegen de witte kleur op de sneaker. Hiermee hebben we dan ook direct de twee kleuren van deze sneaker benoemd. De overlay panels, eyestays, veters, Swoosh en outsole zijn in de groene (Cargo Khaki) kleur en de midsole en de de basis van de upper is in het wit. Wanneer je goed kijkt is er toch nog een andere kleur op deze sneaker te vinden, want het Nike logo op de insole is in de kleur oranje.

Met deze Nike Dunk High – Cargo Khaki brengt Nike een van de zoveel Dunks op de markt. Dit jaar zijn er wat mij betreft teveel gedropt, waardoor het lastig is om enthousiast te blijven. Was deze colorway aan het begin van het jaar gekomen, dan had het mij meer gedaan. Een prima uitvoering van de Dunk High, maar overdaad schaadt. Het is overigens niet de enige Dunk High die dit jaar nog moet gaan droppen. Zo kijken we uit naar drie colorways van Supreme die nog gaan droppen en heeft Nike SB ook nog een gave sneaker achter de hand.

Artikel: Supreme x Nike SB Dunk High – ‘By Any Means’ Brazil (DN3741-002)
Artikel: Pass~Port x Nike SB Dunk High – ‘Workboot’ (DO6119-300)

Nike Dunk High – ‘Cargo Khaki’

Op het moment van schrijven is nog niet duidelijk wanneer deze Nike Dunk High - Cargo Khaki zal gaan releasen. De kans is groot dat dit nog in dit kalenderjaar gaat gebeuren en dat dit gaat gebeuren via de SNKRS App of de website van Nike zelf.
Het is handig om de upcoming sneakers van Nike in de gaten te houden. Hier worden ze als eerste ingeladen en kun je een reminder zetten, zodat je de release niet gaat missen.

Naam:

Colorway:

Release:

Prijs:

Product nr:

Cargo Khaki

White/Cargo Khaki

2021

€110

DD1399-107

Over Bas van Rooij

Sneakerhead en oprichter van Sneaker-Forum.nl

Bekijk ook eens

Nike Dunk Low (WMNS) - 'Golden Gals' (DO5882-001)

Nike Dunk Low (WMNS) – ‘Golden Gals’ (DO5882-001)

Met de komst van de Nike Dunk Low – ‘Golden Gals’ kunnen we met recht …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *